Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gene se v Omaze vydává eliminovat místní hrozbu pomocí plánu, který zahrnuje imaginárního psa a skořicové pečivo. (Netflix)

Recenze (27)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem se bála, když jsem slyšela ne tak pozitivní ohlasy na tuhle epizodu. A musím říct, že to chápu, není to úplně klasická epizoda, kterou byste čekali před skončením celýho seriálu, kdy má příběh vyvrcholit. Ale já si vůbec nestěžuju, je to sice trochu pomalejší, a poprvý se tady neukáže nikdo z bývalýho osazenstva (ani Kim, ani Mike, Gus...), ale dlouho jsem čekala, co udělají s dějovou linkou Genea. A jsem mile překvapená, navíc jsem si díky týhle epizodě mohla trochu vydechnout po tom všem dramatu šestý sezóny. Gene se zase vrátil do svý starý podoby Saula a vrhnul se na podvádění stařenek, což mi připomnělo první série. (Pamatujete? Ještě když to byl odlehčenej seriál o trochu bizarním právníkovi?) Nikdy bych neřekla, že by mě takhle vtáhlo jezení cinnabonu (docela jsem na to dostala chuť, i když vůbec nevím, co to je) a povídání o fotbale. A samotnej podvod byl prostě úžasnej, od tréninku v trávě, po samotnej lup, uklouznutí, až po finální scénu v garáži a Geneovo rozhodnutí nestat se znovu Saulem. Hodnocení: ani se neopovažuji hádat, co přinesou poslední tři díly/10 ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem strašně rád, že celou epizodu věnovali Saulovi, teda respektive Genovi po událostech Breaking Bad. Epizoda výborně ukázala, že Gene je pořád uvnitř ten Saul a že mu chybí jeho minulý život. Linka okolo Jeffa zajímavá a krádež v obchodě byla skvělá. Mám ale takový špatný pocit, že Gene nedopadne dobře :-(. ()

Reklama

rumbakoule69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj seriálu potřeboval po třech naprosto bombastických epizodách uklidnit, aby se diváci mohli připravit na podobně skvělé finále seriálu a návrat Waltera a Jesseho a epizoda s názvem Nippy splnila přesně tuto roli. A i když nebyla dějově nabitá jako tři předchozí a ani jsme se v ději Saula vlastně výrazně neposunuli (jen v ději Genea – tedy Saulova post–Breaking Bad aliasu), tak jsem se u ní rozhodně nenudil a kvalitní byla i tak. 4 hvězdičky ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední štace seriálu patří flashforwardům, na které nás Gilligan & spol. připravovali krůček po krůčku už poměrně dlouho, bohužel ale tak, že Gene dokázal i nudit. Tady jsem se ze začátku taky obával, Jimmyho a posléze Saulova rafinovanost se tu ale dodrala na povrch a i černobílý svět mi bude bavit. ()

Sygi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, jehož vlažné přijetí má na svědomí neskutečný hype okolo výskytu Walta a Jesseho v téhle sérii (a jejich očekávání s každým dalším dílem). S odstupem několika dnů jsem si tuhle epizodu opravdu oblíbil. Je to příjemná změna a poškádlení diváka, který potřebuje neustálé přestřelky, výbuchy a překupnictví drog. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě pronese postava Gene Takavice (Bob Odenkirk) větu: „Víš, co je šílený? Padesátiletý učitel chemie vejde do mojí kanceláře, je na mizině, nedokáže ani splácet hypotéku a o rok později má homadu peněz velkou jako Volkswagen, to je šílený.“ Šlo samozřejmě o postavu Waltera Whitea (Bryan Cranston) ze seriálu Perníkový táta (od r. 2008). (Punisher)

Reklama

Reklama