Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Minulost se protne s přítomností a Gene se znovu spojí se starou známou z Albuquerque. A taky vymyslí plán, jak rychle vydělat peníze. (Netflix)

Recenze (23)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem zmínila, jak se mi líbí, že na tu nejnovější dějovou linku použili černobílou místo klasický barevný? Hrozně se to k tomu hodí. No nic. Takže Saul je zpátky! On bez toho fakt nedokáže žít. A klasicky dělá to, co umí nejlíp - okrádání lidí v baru. A tentokrát úplně bez milosti. Zbylo v něm vůbec ještě něco z Jimmyho? Spousta z nich určitě neměla čistý svědomí, ale okrást chlapa s rakovinou, ještě takovým podlým způsobem, je fakt extrém. Plán a provedení je ovšem geniální. Dokonce se vrátili i Walt a Jesse! Na Jessem je ale hrozně vidět, jak zestárnul. Walt vypadá víceméně stejně, on už byl postarší v Breaking Bad, takže to není tolik znát (stejně jako u Saula), ale Jesse mě fakt znervózňoval, vůbec nevypadal jako mladej dvacátník. Navíc mi připadalo, že nezněl moc jako Jesse z prvních sérií, ale to už je maličkost. Taky se vrátil Mike. Aspoň jsem se zasmála, to se mi v týhle sezóně mockrát nestalo. Hodnocení: vsadím se s vámi, že ten chlápek s rakovinou se probudí a Gene ho zabije/10 ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

další breaking bad fanoušek si stěžuje na černobílý filtr. ježiš copak, bolí tě z toho o-očičkaa? 🥺 tenhle díl byl opravdu úžasnej. vrátily se legendární postavy (včetně saula) a skončilo to cliffhangerem. nemám vůbec dobrý pocit z jeffovo mamky. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávaná epizoda sice působí jako fanservis, ale jako někdo kdo považuje Breaking Bad za nejlepší seriál všech dob, tak si nebudu stěžovat. Protože když jsem si pustil poslední scénu seriálu BD epizodu Better Call Saul, tak jde krásně vidět jak to mají tvůrci promyšlené a není to jako některé Star Wars projekty (zdravím Obi-Wane), které popírají věci z předchozích projektů. Velká spokojenost, jenom bych ocenil kdyby Vince Gilligan natočil tuhle epizodu, už jen kvůli Walterovi a Jessemu. :-) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který ve velké míře lákal názvem a už s velkým předstihem prozradil cameo té nejdůležitější dvojky celého BB světa, aby mě ale v černobílých flashforwardech už trochu ztrácel. Vzhledem k tomu, že už mám za sebou dění následující, tak mi i to zdejší dává velký smysl a o nadstandardní kvalitě nelze pochybovat ani v případě téhle epky. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím proč, ale mně ty černobílé epizody prostě vůbec nesedí, raději bych se díval na to, co bylo po tom, co Kim odešla. Nebo co se stalo těsně po tom, co Walt umřel, začátky Gena. Snad k něčemu podobnému dojde. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja by som sa tak nejako bez toho Heisenberga s Pinkmanom zaobišiel, prišlo mi, že Vince iba ustúpil fanúšikom aj za cenu toho, že to tam bude celkom okato nasilu a zbytočne, ale inak skvelé ako vždy, môj sen o sequeli k BB sa rozplýva... ()

Achmed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako se z Waltera stal Heisenberg, z Jimmyho se stal Saul. Postupně se ztrácí soucit s ním. Věci které dělal, protože musel, dělá protože prostě už jen chce. Chybí mu to, potřebuje to, má to jako drogu, jedinej smysl života, kterej jinak stojí za prd. Jestli to nebylo vidět dřív, v crossover epizodě to vylezlo krásně na povrch. Lepší propojení než jsem čekal. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama