Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalení, lítost a velmi závažné zločiny. V závěrečném představení se protnou všechny Jimmyho světy i identity. (Netflix)

Recenze (45)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně jeden ze tří nejlepších seriálů ever, byť je zakončení důstojné, nemůžu se zbavit dojmu natahovanosti v posledních třech epizodách a naprosté zbytečnosti crossoveru Breaking bad, který byl v každém případě naprosto navíc, stejně jako "stroj času" v poslední epizodě. Na to aby nám každá z těch nejzásadnějších postav řekla "Co by, kdyby..." je Gilligan teda větší pán.  Co si bez nich počnu, to opravdu nevím... Ale finále (myslím cca poslední tři čtyři díly) je pouze takové hm, dobrý. I přes to, skončil nádherný masterpiece. ()

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra to je tak krásný. Určitě nebylo vůbec jednoduchý zakončit to tak, aby se mohlo vyrovnat finále Breaking Bad. Ale tady fakt nejde říct nic jinýho než bravo Vinci.     Better . Call . Saul . . Better . Call . Saul . .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  ()

Reklama

999.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatčení Saula v kontejneru v Omaze bylo opět natočeno v Albuquerque, v bezejmenné průchozí uličce mezi 5th St NW & 6h St NW. Odmítám připustit kacířskou myšlenku, že je všemu konec. Saul se jednoho dne vrátí společně s Jessem, rozjedou výrobu a prodej fentanylu a uchvátí dychtivého diváka novými příběhy. Možná i Walter junior do té doby změní názor a zapojí se do výnosného kšeftu. Potenciál je stále velký a očekávání divácké obce také. Ne, ještě není všemu konec...nemůže být. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The name's McGill. I'm James McGill." Najdôstojnejší a najkrajší možný záver, aký len mohol byť... Naozaj nemám slov... Koniec Better Call Saul bol rovnako veľkolepý ako ten v BREAKING BAD. Vince Gilligan bude už navždy tým najväčším scenáristickým géniom, aký sa na poli seriálovej tvorby objavil... Better Call Saul si definitívne zaslúži označenie ako najlepší seriál súčasnosti... Obrovská vďaka, Albuquerque mi bude neskutočne chýbať 😢... ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda poodhaluje zbytek dokonalé mozaiky o nejpropracovanější postavě seriálové tvorby za poslední dekádu. It’s all gone a je to sad, jak nikdy . 86 let, poslední cigáro, pohledy přes plot. Jimmy chtěl tak dlouho být Saulem, až ho tak ostatní opravdu přijali a pak pro něj samotného bylo pozdě na to, aby byl Jimmym. Jak to řekl W.W, on byl prostě vždy takový a takového ho milujeme, takového si ho zapamatujeme. Better Call Saul ❤️ ()

Galerie (82)

Zajímavosti (4)

  • Väznica ADX Montrose je fiktívna, založená však na skutočnej, notoricky známej väznici ADX Florence. (Real Tom Hardy)
  • Odpadkový kontejner, v němž definitivně skončil Saulův (Bob Odenkirk) pobyt na svobodě, byl umístěn na souřadnicích 35°05'07.2"N a 106°39'12.5"W. (999.9)

Reklama

Reklama