Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmyho noví klienti ho donutí vydat se na křižovatku osobního i profesionálního života. Žádá proto o pomoc s vytvořením zástěrky. (Netflix)

Recenze (11)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ty vole, fakt jsem ráda, že jsem nešla na právnickou školu. Právnický kecy jsem poslouchala 47 minut a to mi stačilo na celej život. Koukám, že Netflix to zase chtěl co nejvíc protáhnout, tak tam dal miliardu keců a nudný právnický případy. Hodnocení: 6/10 ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který se zabývá nudným právnickým případem. Jo je to pomalejší díl, a nic moc nedějící se, i tak je to pořád show, která dokáže udržet u obrazovky díky postavám a někdy dobrými scénami. Nejlepší část - bezesporu ta s Mikem, kde hledá peníze. Slabší 4*. Příště to chce něco zajímavějšího. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvú sériu som kukol praktický naraz. Pozeral som ju cca týždeň bez komentovania. Moja aktuálna úloha je komentovať všetkých 10 dielov naraz aby som na môj profil pritiahol čo najviac bodov. Tvrdé ale pravdivé. No za frasa si nemôžem spomenúť čo sa tu vlastne dialo, ale z nejakého dôvodu som tu dal 4* asi ma to bavilo nič viac k tomu neviem. :D ()

Reklama

Reklama