Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmyho noví klienti ho donutí vydat se na křižovatku osobního i profesionálního života. Žádá proto o pomoc s vytvořením zástěrky. (Netflix)

Recenze (11)

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvú sériu som kukol praktický naraz. Pozeral som ju cca týždeň bez komentovania. Moja aktuálna úloha je komentovať všetkých 10 dielov naraz aby som na môj profil pritiahol čo najviac bodov. Tvrdé ale pravdivé. No za frasa si nemôžem spomenúť čo sa tu vlastne dialo, ale z nejakého dôvodu som tu dal 4* asi ma to bavilo nič viac k tomu neviem. :D ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ty vole, fakt jsem ráda, že jsem nešla na právnickou školu. Právnický kecy jsem poslouchala 47 minut a to mi stačilo na celej život. Koukám, že Netflix to zase chtěl co nejvíc protáhnout, tak tam dal miliardu keců a nudný právnický případy. Hodnocení: 6/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Ve 45. minutě, když Saul (Bob Odenkirk) zoufalý v emocionálním okamžiku sedí na zemi, je asi půl minuty vidět v odrazu okna stojící člen štábu. Když si uvědomí, že je vidět, schová se za kameru, která je přikrytá plachtou, aby nebyl tak nápadný. (bratr.Milan)

Reklama

Reklama