Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike sjednává dohodu, aby se pravda nedostala na povrch. Jimmy pracuje na ospravedlnění výstředního klienta. (AMC Czech)

Recenze (13)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle se celou dobu těším. Jimmy obhajuje zločince (v tomto případě i pořádnýho ňoumu), třešničkou na dortu je jím vymyšlená úchylka. Mike zase jednou skoncuje s problémy. Výborný díl. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Takže je všetko v poriadku?“ „Áno, v najlepšom. Áno, hoci, je tu jeden maličký detail.“ „Aký detail?“ „Budete musieť natočiť video.“ A celú frašku Jimmy naozaj aj zrealizuje. Výborný výkon na polícii. Aj keď ho zaň Kim poriadne zjazdí. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teprve druhý díl a už vím, že série bude famozní (samozřejmě pouze v případě, že bude takhle pokračovat). Prolínání příběhů dvou hlavních postav, Jimmyho vykecávání z problému svého klienta a Mikovo vyřešení zapeklité situace. To všechno si zaslouží aplaus. ()

Ant_Envoy 

všechny recenze uživatele

Celý seriál mi přijde tak nějak...vyždímaný. Saul je dobrý, jako vedlejší postava, ale hlavní pointu táhne trochu ztěžka. Nicméně tenhle díl a koláčová úchylka (+ sedmička vína) vytvořili dokonalou komediální souhru. Na úroveň Breking bad, se Saul asi nedostane, ale za tenhle díl ***** oprávněně. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalších 47 minút pri ktorých som sa prakticky len bavil. Tvorcom sa fakt podarilo vyobraziť pomerne častú životnú situáciu keď "genius" zakopne o kameň a krásne si rozjebe hubu a zlomí nosnú kosť. Lepšie by už bolo len keby z toho ten okuliarnatý kár nevykľučkoval tak ľahko. Určite 5*. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jak to natáčejí snad může projít jen těm dvou obvyklým podezřelým. Tak autorskou tvorbu v televizi aby člověk pohledal. Super. Jimovi s Kim fandim, ale něco mi řiká, že jim to dlouho nevydrží. Mike je pořád super, ale bojim se, že na něm bude v příštích sériích vidět, že je starší než v Breaking Bad. ()

Reklama

Reklama