Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmyho činy přinášejí pro Kim nečekané problémy. Mike obezřetně zvažuje lukrativní nabídku, která by mohla mít neblahé následky. (AMC Czech)

Recenze (13)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele tomu říkám zapálení pro čistou práci! Nechat si zřídit ksicht a ještě k tomu přijít o polovinu peněz, když ho Mike mohl v klídku sesmahnout ze dvou kiláčků, a pak hurá domů s 50 tácama v kapse.. aneb konečně se něco děje a neřeší se jenom důchodci, Mike to opět zachránil a udržel moje víčka otevřená. U Jimmyho si pomalu začínám říkat, jestli se to s ním vůbec pohne aspoň do konce druhý série. Hodnocení: 7/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mikeova linka válcuje tu Jimmyho, Tuco se dostavuje zase na pár minutek (a pravděpodobně poslední) a já musím trochu přidat, v tomhle tempu ne jenom že seriál jen tak nedokončím, ale špatně si pak vzpomínám, co se dělo naposled. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V poslední době mi Jimmyho scény v seriálu spíš překáží, když se všechno točí kolem Mika. Neberu to jako scénáristickou chybu, někdo prostě musí dostat víc prostoru, někdo míň. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa akoby delí na 2 storylines, jedna rozpráva o celkom nudnej kariére Jimmyho a druhá patrí Mikymu s jeho tvrdým životom. Mám radšej teda o dosť jeho. Poslednou dobou sa v hlavnej dejovej línií sa značne znižuje kvalita, je to často poznať a vôbec sa mi nepáči kam to smeruje. Hodnotenie som vypočítal z veľmi ťažkého vzorca pri ktorej som použil veličiny ktoré sú hodnotenia Jimma a Mika obzvlášť. Udelil som im 3 a 5 hviezdičiek, takže výsledok čiňí neuveriteľné 4* . ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět závěr parádní a i když jsem chtěl vidět Mikea střílet, tak samozřejmě nemohli zabít Tuca, ale spíš jsem čekal, jestli neodkrouhne pana Vaase, nicméně ještě ho rád uvidim. Kim je celkem kost a mám jí rád, ale myslim, že ve třetí sérii už se neobjeví a Jimmy se už stane Saulem, nebo se minimálně nebude s nikym z rodiny stýkat. ()

Reklama

Reklama