Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmyho činy přinášejí pro Kim nečekané problémy. Mike obezřetně zvažuje lukrativní nabídku, která by mohla mít neblahé následky. (AMC Czech)

Recenze (13)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele tomu říkám zapálení pro čistou práci! Nechat si zřídit ksicht a ještě k tomu přijít o polovinu peněz, když ho Mike mohl v klídku sesmahnout ze dvou kiláčků, a pak hurá domů s 50 tácama v kapse.. aneb konečně se něco děje a neřeší se jenom důchodci, Mike to opět zachránil a udržel moje víčka otevřená. U Jimmyho si pomalu začínám říkat, jestli se to s ním vůbec pohne aspoň do konce druhý série. Hodnocení: 7/10 ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa akoby delí na 2 storylines, jedna rozpráva o celkom nudnej kariére Jimmyho a druhá patrí Mikymu s jeho tvrdým životom. Mám radšej teda o dosť jeho. Poslednou dobou sa v hlavnej dejovej línií sa značne znižuje kvalita, je to často poznať a vôbec sa mi nepáči kam to smeruje. Hodnotenie som vypočítal z veľmi ťažkého vzorca pri ktorej som použil veličiny ktoré sú hodnotenia Jimma a Mika obzvlášť. Udelil som im 3 a 5 hviezdičiek, takže výsledok čiňí neuveriteľné 4* . ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět závěr parádní a i když jsem chtěl vidět Mikea střílet, tak samozřejmě nemohli zabít Tuca, ale spíš jsem čekal, jestli neodkrouhne pana Vaase, nicméně ještě ho rád uvidim. Kim je celkem kost a mám jí rád, ale myslim, že ve třetí sérii už se neobjeví a Jimmy se už stane Saulem, nebo se minimálně nebude s nikym z rodiny stýkat. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama