Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy je frustrovaný ze svého omezeného pracovního prostředí. Kim se snaží ze všech sil dostat ze dna HHM. (AMC Czech)

Recenze (15)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl úplně o hovně, celou dobu se řeší jenom jak se Kim snaží dostat z nějaký díry kam ji dostal Jimmy a shání nějakej dobrej deal pro HHM. A to je prosím dámy a pánové vše, sakra ty to ale kurva protahujou. Ještě k tomu sem dali nějakou strašně otravnou ženskou, která se, jak se obávám, bude držet Jimmyho zuby nehty ještě nějakou chvíli. No netřeba říkat, že mě neskutečně sere, a to tady byla teprve tak 10 minut. Hodnocení: 5/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl se až moc motal okolo Kim, Jimmy tu měl málo prostoru. Odkaz na Fight Club a Rockyho byl výborný. Přítomnost Hectora naznačuje blížící se kontakt s perníkovým světem. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odkaz na Klub rváčů byl TOP! Celý díl bych ohodnotil 4*, ale poslední scéna to zvedla na 5*. Vidět Hectora Salamanca, bylo super. A i když se díl nese v poklidném tempu, hrozně mi to sedlo, nemám s tím problém. : ) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na sledování Better Call Saul po absolvování Breaking Bad je super vídat postavy, které jsou sice v obou projektech vedlejšími, ale stále nosnými body celého propojeného příběhu. Vidět po takové době Hectora v člověku vzbuzuje dávku nostalgie. ()

M@x.sK

všechny recenze uživatele

V momente ako sa Hector objavil vo dverách, som opäť prežíval neskutočnú intenzitu rozhovoru a mal som chvenie aké som mal naposledy od rozhovoru Jimmyho s bratom o tom, prečo si myslí, že nie je dobrý právnik. Mrazenie na 5* :) ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pred kritikou by som rád vytiahol na svetlo podarený koniec ktorý bude zďaleka najlepšou scénou tejto časti. Okrem toho ma diel unavoval. Teším sa až nebudem musieť počúvať nudných právnikov a dej sa začne rozvíjať do hlbšej krimi. Moje očakávania boli že uvidím viac špinavého vyjebanca a menej tuctového kravaťáka. 3* ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vskutku nic extra, až na to, že je to prostě silný televizní nadprůměr. Ve smyslu nějakého parádního eventu se přímo nabízí mluvící a chodící Salamanca. Seriál ale má co dohánět aby dostihl kvalit Breaking Bad, hlavně co se týče nějakejch mind fuck zvratů a událostí, co by vyrazily dech. ()

Reklama

Reklama