Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike je připravený srovnat účty s nebezpečným protivníkem. Jimmovi do klína spadla nečekaná příležitost. (AMC Czech)

Recenze (13)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda docela o hovně, ALE kurva jsem si ji užila, protože byla tak dobře udělaná saakra to byla pasta pro oči, ty záběry joo bring it on baby! Jimmyho akce s veteránem velmi hilarious, opět se mu tady povedly menší podvody a to mě sakra baví sledovat. No a taky jsem ještě nebyla tak v napětí při tom, když jsem koukala, jak někdo strká papíry do krabice. A Mike zřejmě plánuje vymlátit celej kartel hadicí s hřebíkama, což vypadá taky jako velká prdel, takže na další díl se velmi těším. Hodnocení: 8/10 ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá z postáv má vykročené svojim vlastným smerom - Chuck sa nezaprie a zapredá aj vlastného brata, ak ide o právo, Mike chystá masaker - podľa použitých pomôcok sa dá očakávať niečo veľké, Jimmy a scéna s vojnovým veteránom a tiež krabica papierov, do ktorej vlepuje modré lístky na označenie... Chlapec má nejaký plán. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy je blázen, ale tím správným způsobem, všichni mu ty jeho ztřeštěné nápady zkrátka žereme. Díl by byl zase na 5, nevím ale, zda už jsem někdy zmiňoval, jak extrémně mi vadí postava Chucka. Už abych byl v úseku seriálu, kde se přestane vyskytovat. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu zase oddychovku, v tejto časti sa toho nič moc nedeje. Kim sa venuje svojej práci a pokračuje v love na jej vyhliadnutú rybu. Jimmy ma nejaké kšefty bokom a snaží sa pomáhať kde to len ide. Medzi tým Mike s vnučkou sa hrajú na domácich kutilov a vŕtajú dierky do hadice :) 3* ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si to ten Jimmy vždycky vymyslí, to je fakt neskutečný. To jsem zvědavej, kde bude viset ta fotka s válečným veteránem, kdyby jen tušili, že je to pouliční delikvent, to by byla sranda. Co zamýšlí s těmi dokumenty jsem nepřišel, ale jistě to zas bude nějaká levota a Kim s nim možná už nepromluví. I když doufám, že se objeví i ve třetí sérii. A Mike, ten chystá nějakej masakr! ()

Reklama

Reklama