Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike promyšleně přistupuje ke své misi. Někdo testuje Chuckovy schopnosti. Jimmy čelí těžkému osobnímu rozhodnutí. (AMC Czech)

Recenze (17)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra z toho jak Jimmy se svojí filmařskou partou natáčí ilegálně reklamy by se dala udělat celá série, na to bych koukala furt do píči, fakt závislácký. :D Jinak tu máme trochu těch rodinnejch problémů, Mika s čepicí na lyžování, co si jen tak z prdele vzal pár prachů z pokladnice kartelu, protože ho krapet nasral zdejší kmotr a závěr napínavej jak sviňa. Sakraa jak já jsem ráda, že z tohohle seriálu vzešlo tohle a nemusím pořád koukat na ty případy s důchodcema. Hodnocení: 9/10 ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ jedna z najlepších epizód seriálu, ktorá svojou kvalitou plne zodpovedá svojmu slávnemu predchodcovi menom Breaking Bad. Linka Jimmy-ho aj Mike-a, ktorý ešte určite napriek svojim slovám s Hectorom neskončil, šľapú celý čas pekne na plný pedál... ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentároch som sa dočítal že vraj je toto najlepší diel vôbec a podobne... Hneď na úvod by som povedal že to takto určite ja osobne nevidím. Myslím ze na hodnotenie 4* má, ale v podstate sa nič prevratné nestalo. Epizóda slúžila ako také vyvrcholenie dvoch či troch posledných. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá bomba, ten Saul před vlajkou? dokonalé, ostatně jako všechny jeho (nejen) právní kličky. Ovšem stojí mu to všechno i za smrt vlastního bratra? Kim mě překvapila, že Jima bránila před Chuckem, i když musela vědět, že to udělal, ale vlastně byli na vině oba. Nečekal jsem, že bude taková pecka i z tohohle a těšim se na třetí sérii. Tam už začne i Mike pořádně zabíjet dle mého... ()

Reklama

Reklama