Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy je nucen učinit těžké rozhodnutí. Mike přebírá kontrolu do svých vlastních rukou. Hamlin přichází se šokující zprávou. Chuckův stav se zhoršuje. (AMC Czech)

Recenze (12)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Chuck se nám zase trochu zbláznil, ne že by byl normální před tím, ale no hold postavit svatyni z alobalu by asi jen tak někoho nenapadlo. Mike pořád stalkuje starýho Salamancu - samozřejmě s dobrými úmysly přivést ho na onen svět, k čemuž se zřejmě do konce seriálu vůbec nedostane. Každopádně cápek musí mít obří neviditelnej plášť, nebo jak se kurva stalo že ho neviděli, jak za nima jede v tom řvoucím fáru? Že by to byla ta barva pouště, takže splynulo s okolím? Hmm těžko říct. :D Hodnocení: 7/10 ()

Reklama

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ten konec mě dostal, ale nemám to tak, že bych Chucka neměl extra rád. Oba mají důvody proč se navzájem nenávidět. Zajímavé, že Kim nedostala skoro žádný prostor, krom vaření kafe, ale alespoň se s ní počítá do třetí série a Mike? Už jsem čekal jak trefí Salamancu, ale tvůrci si to dráždění neodpustí. Lepší díly už byly, ale na třetí sérku budu připraven. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama