Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 3

(série)
Promo
USA, 2017, 8 h 13 min (Minutáž: 46–56 min)

Kamera:

Marshall Adams

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Michael McKean, Rhea Seehorn, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Vincent Fuentes, Manuel Uriza, Frank Deal, Gabriel Rush (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku nové řady seriálu znamenají následky Chuckových plánů takovou zatěžkávací zkoušku pro začátečnické právnické praktiky Jimmyho a Kim – a jejich románek – jako nikdy předtím. Bezprostřední existenční ohrožení nutí střelku Jimmyho váhavého morálního kompasu, aby se obrátila až k nejzazší mezi. Mezitím Mike pátrá po tajemném protivníkovi, který, jak se zdá, ví o jeho činnosti všechno. Jak řada pokračuje, objevují se nové postavy a sledujeme vedlejší epizody, které už poměrně zřetelně naznačují souvislost se světem "Perníkového táty". (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (47)

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Breaking Bad“ Saula Goodmana a zároveň tragický bratrský spor je dalším scenáristickým mistrovstvím Vince Gilligana, který papírově nezajímavé postavě dokázal napsat virtuózní dialogové scény a silné lidské momenty, zároveň skloubit jeho příběh s paralelně se odvíjející drogovou linií. Velmi těžko se popisuje, proč je Volejte Saulovi jiný než ostatní právnická dramata, s nimiž sice sdílí DNA, ale diametrálně se rozchází vyjadřovacími prostředky. Nejlepší epizoda: Lantern (10) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály stále nejsou mojí úhlavní prioritou, stále jsem spíše filmový Fanda, to ale neznamená, že se tomu druhému nestačím věnovat. Mile rád se mu patřičně přikláním v případě, kdy narazím na seroš, co mě natolik vtáhne, že na něj myslím, i když jej sledovat nemůžu, těším se jak malé kido, kdy dostanu možnost vidět další epku a po ní hned utíkám jí nasázet maximální hodnocení. To byl přesný příklad 3. sérky Better Call Saul, protože takového nástupce fenomenálního BB jsme nikdo nečekali. Svému předkovi se to už začíná fakticky podobat a já to miluju! [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série zavání dokonalostí v rámci žánru. Navyšuje dřívější: ... (2016): Fuuu. Tak to je síla. Nebýt csfd, ani bych to nepustil. Copak po "Breaking Bad" může přijít nějaké pokračování? Nejaký spin-off, možná prequel, který bude mít nějaký smysl a třeba alespoň třetinovou kvalitu? Vince Gilligan je neskutečný! Po prvních dvou minutách, kde je vměstnána celá bída nové identity Saula Goodmana, bylo jasno. Skvěle vymyšleno a 100% provedeno. Dál už jen sbírám detaily a vychytávky, které nám režisér přichystal. Po první epizodě je hodnocení natolik jasné, že kdyby ostatní stály za prd, tak to stejně vyjde na pět kulí... / ..Druhá epizoda - vyjednání dohody se "soudcem" v pustině by v té situaci bral každý "obžalovaný".../ Spolu s Breaking Bad to je liga sama pro sebe "Na této hoře postavím svůj chrám." ..../1. série: Skvěle napsané, zahrané, natočené + super zvuky a unikátní hudba. ... 2. série: (viděno 2016): Před první sérií jsem si nemyslel, že Vince Gilligan, Peter Gould a Thomas Schnauz vymáčknou z epizodní postavy Saula víc, než pár dílů prequelu. A ono to vydalo na dvě super série s několika linkami děje a těším se chci víc! ...P.S.: 07/2018 - Třetí série je ještě lepší - Některé záběry jsou nádherně půsbivé i jako fotografie. Je to síla. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My friends, I promise you... that together we will prosper." Tretia séria Better Call Saul bola z prvých troch úplne najlepšia, pretože konečne už sú viditeľné prepojenia na svet seriálu BREAKING BAD (v jednej epizóde som mal dokonca pocit, že pozerám pôvodný seriál a nie jeho spin-off). Ďalšie z pôsobivých prepojení je aj to, že sa na scénu vracia jeden z najlepších seriálových záporákov (všetkých čias 😎), ktorý zatiaľ síce pôsobí iba ako vedľajšia postava, ale ja pevne dúfam, že v nasledujúcich sériách sa naplno prejaví – GUS FRING... Páči sa mi aj to, že tento právnický seriál začína viac a viac zaváňať po drogovej tematike, ktorá je spojená s kartelom a dobre známym Hectorom... Ale aj napriek tomu vôbec nemám problém s tým, že je tento spin-off založený na právnikoch a ich práci – v piatej epizóde som sa nemohol odtrhnúť od obrazovky, aj keď to bolo celých päťdesiat minút iba o jednom súdnom procese - McGill VS. McGill. Som spokojný s tým, že všetky veci, ktoré sa v tejto sérii odohrali do seba pekne zapadajú a tým pádom aj všetko začína dávať zmysel a tiež som rád, že si tu tvorcovia odpustili vložiť more rozhovorov, ktoré nikam nevedú, ako tomu bolo v predošlých sériách (ale nemyslite si, že tu to nie je, bez siahodlhých dialógov to proste nie je ono 😀). Konečne to začalo byť aj trošku svižnejšie a pútavejšie, tak verím, že sa mi tento dojem ďalšou sériou nepokazí... Aj tak si nemôžem pomôcť, ale Better Call Saul ma stále viac a viac začína baviť a miestami dokonca premýšľam o tom, či mi nesadol ešte lepšie ako BREAKING BAD. Myslím si, že ak dám tejto sérii hodnotenie 9,5/10, tak to bude úplne v pohode, tentokrát som si to fakt užil a som naozaj zvedavý, ako to tvorcovia vystavajú ďalej... Čo najskôr skúsim začať so sériou č. 4... "I'm not good in building things, you know, I'm excellent in tearing it down." ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série výborně vrátila na scénu, jednu z nejlepších postav seriálu Breaking Bad - Gus Fring. Díky němu, je třetí řada zajímavější a ještě záživnější než ty předchozí. Jimmy má soudní konflikt s bratrem, a Kim se začíná pěkně dařit. Myslím, že se na třetí řadu nedá nijak zlobit, vše je provedeno skvěle. Jsem zvědavý co nám předvedou tvůrci v dalších sérii, zatím je tenhle seriál velice dobrý, a i když má Breaking Bad lepší gradaci, více wow momentů, tak si drží Better Call Saul vysokou laťku. A řekl bych, že laťka ještě stoupne v přibývajících sériích. :) ()

Galerie (219)

Zajímavosti (11)

  • Po skončení relace o počasí začne z Mikeova (Jonathan Banks) kapesního rádia hrát skladba „Memory“ od Morrie Morrison Orchestra. (ČSFD)

Reklama

Reklama