Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 3

(série)
Promo
USA, 2017, 8 h 13 min (Minutáž: 46–56 min)

Kamera:

Marshall Adams

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Michael McKean, Rhea Seehorn, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Vincent Fuentes, Manuel Uriza, Frank Deal, Gabriel Rush (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku nové řady seriálu znamenají následky Chuckových plánů takovou zatěžkávací zkoušku pro začátečnické právnické praktiky Jimmyho a Kim – a jejich románek – jako nikdy předtím. Bezprostřední existenční ohrožení nutí střelku Jimmyho váhavého morálního kompasu, aby se obrátila až k nejzazší mezi. Mezitím Mike pátrá po tajemném protivníkovi, který, jak se zdá, ví o jeho činnosti všechno. Jak řada pokračuje, objevují se nové postavy a sledujeme vedlejší epizody, které už poměrně zřetelně naznačují souvislost se světem "Perníkového táty". (AMC Czech)

(více)

Recenze (47)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci od začátku vsadili na jiný styl, než co proslavilo Breaking Bad. Tempo je pomalejší, vyhrocených situací je méně, ale když už přijdou, tak to opravdu stojí za to. Občas to Vince Gilligan a spol s tím vyhráváním si trošku přeženou, ale víceméně jsem se dobře bavil. Fakt to chce ale ještě tu jednu sérii, pár střípků přecijen ještě chybí, nebo naopak přebývá (Kim, Nacho). Po dvou sériích čeká se konečně objevil Gus Fring a myslim, že to s Mikem ještě rozjedou. A z Jimmyho se pomalu ale jistě stává Saul Goodman. Já budu i příště u toho...8/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kadence umělého napětí vystřižená jak z filmů Quentina Tarantina překvapivě eskalovala v návrat jednoho z nejlegendárnějších seriálových záporaků dekády - manipulativního hajzlíka a pomyslného krále fastfoodů města Albuquerque, Guse Fringa. Krom tohoto comebacku je největším highlightem třetí série bezpochyby scenáristicky geniální vyvrcholení soudního sporu McGill vs. McGill se znamenitou finální pointou, která vám jednoduše vytře zrak, vezme dech a kvůli které jste nuceni přehodnotit vše, co jste doposud viděli.... PS: Huell je zlatíčko! Reasonably. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neví nékdo, jestli se plánuje další série? Byl bych rád, kdyby to úplně navázalo na Breaking Bad. Ten prostor na celou sérii tam je, ale nikde jsem se nedočetl, že by měla být další :(( ()

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Breaking Bad“ Saula Goodmana a zároveň tragický bratrský spor je dalším scenáristickým mistrovstvím Vince Gilligana, který papírově nezajímavé postavě dokázal napsat virtuózní dialogové scény a silné lidské momenty, zároveň skloubit jeho příběh s paralelně se odvíjející drogovou linií. Velmi těžko se popisuje, proč je Volejte Saulovi jiný než ostatní právnická dramata, s nimiž sice sdílí DNA, ale diametrálně se rozchází vyjadřovacími prostředky. Nejlepší epizoda: Lantern (10) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto séria je čo sa týka našej empatie, ako na horskej dráhe. Sila seriálu spočíva samozrejme v tom, že stiera hranice medzi dobrým a zlým. Tie najlepšie postavy robia tie najhoršie chyby. A Jimmyho premena je v tomto smere perfektná. Či už sa jedná o podvody alebo o snahu napraviť nenapraviteľné škody. Ako postava rastie, dospieva a mení sa. A jeho počínanie drží ten seriál vysoko nad vodami nadpriemeru. Spolu s postavičkami, ktoré jeho univerzum obklopujú. Poznáme ich zo všetkých strán. Súcitíme. Držíme palce. Dokonca cítime aj určitú satisfakciu. Aj smútok. Ponaučenie zo série je v tomto prípade veľmi jednoduché ale smutné - Každý náš čin a snaha niečoho dosiahnuť, je úplne zbytočná. Pretože na konci dňa...chyby našich blízkych nám môžu byť osudné, bez rozdielu na to, ako veľmi si myslíme, že držíme ten morálny kompas pevne vo svojich rukách. 3.séria - 90% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My friends, I promise you... that together we will prosper." Tretia séria Better Call Saul bola z prvých troch úplne najlepšia, pretože konečne už sú viditeľné prepojenia na svet seriálu BREAKING BAD (v jednej epizóde som mal dokonca pocit, že pozerám pôvodný seriál a nie jeho spin-off). Ďalšie z pôsobivých prepojení je aj to, že sa na scénu vracia jeden z najlepších seriálových záporákov (všetkých čias 😎), ktorý zatiaľ síce pôsobí iba ako vedľajšia postava, ale ja pevne dúfam, že v nasledujúcich sériách sa naplno prejaví – GUS FRING... Páči sa mi aj to, že tento právnický seriál začína viac a viac zaváňať po drogovej tematike, ktorá je spojená s kartelom a dobre známym Hectorom... Ale aj napriek tomu vôbec nemám problém s tým, že je tento spin-off založený na právnikoch a ich práci – v piatej epizóde som sa nemohol odtrhnúť od obrazovky, aj keď to bolo celých päťdesiat minút iba o jednom súdnom procese - McGill VS. McGill. Som spokojný s tým, že všetky veci, ktoré sa v tejto sérii odohrali do seba pekne zapadajú a tým pádom aj všetko začína dávať zmysel a tiež som rád, že si tu tvorcovia odpustili vložiť more rozhovorov, ktoré nikam nevedú, ako tomu bolo v predošlých sériách (ale nemyslite si, že tu to nie je, bez siahodlhých dialógov to proste nie je ono 😀). Konečne to začalo byť aj trošku svižnejšie a pútavejšie, tak verím, že sa mi tento dojem ďalšou sériou nepokazí... Aj tak si nemôžem pomôcť, ale Better Call Saul ma stále viac a viac začína baviť a miestami dokonca premýšľam o tom, či mi nesadol ešte lepšie ako BREAKING BAD. Myslím si, že ak dám tejto sérii hodnotenie 9,5/10, tak to bude úplne v pohode, tentokrát som si to fakt užil a som naozaj zvedavý, ako to tvorcovia vystavajú ďalej... Čo najskôr skúsim začať so sériou č. 4... "I'm not good in building things, you know, I'm excellent in tearing it down." ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemuzu si pomoct, ale potomek v urcitych smerech prerusta sve rodice. Opet plati ta vecna spirala, ze Saul / Jimmy je proste luzr a kdyz se mu podari udelat krok kupredu, tak nasleduje neco, co jej vrati o dva kroky nazpet. A jak rika jeho bratr Chuck - Jimmyho dobre umysly eventuelne vedou k poskozeni tech kolem. Tesat do kamene pico! Cliffhanger super, embivalentni hudba doprovazejici konec velkeho milniku serie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tempo je sice opět vycházkové (a nedělám si iluze že by se to v dalších řadách nějak změnilo) a ke konci se zastaví skoro úplně, přesto je pro mě třetí řada doposud nejlepší. Proces McGill vs. McGill se vydařil, z Jimmyho je stále větší looser a "smolař", díky čemuž  se dostává víc a víc na hranu zákona (a těsně za ní, přičemž ale není v jádru zlý člověk a většinou to myslí fakt dobře. Pro diváka je to nicméně plus, protože díky tomu na scénu přichází Saul, poměrně dost prostoru stále dostává Mike a konečně se objevuje i Gus Fring. Trošičku zamrzí akorát to, že Gilliganovi ne vždy úplně vychází ta snaha o budování napětí. Umí to sice pořád skvěle, ale on se dost těžko divák může bát o nějakou postavu, když díky Breaking bad ví, že se jí nic nestane...zatím...80% ()

Rabina 

všechny recenze uživatele

Vývoj postav a gradace děje jsou tak pozoruhodné a výborné, že se domnívám, že v příštích sériích mi budou chybět hvězdičky... naprostá spokojenost ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrtví z Breaking bad tu pomaleji, tu rychleji vstávají z hrobu a válka mezi bratry, z nichž jeden je za 18 a druhý bez dvou za dvacet, nabírá na obrátkách. Moc se mi líbí, že nic není černobílé. Jimmy je opravdu malý příštipkář, který hledá svoje zkratky a neváhá občas někoho využít. Narozdil od mstivého nesmiřitelného, i když evidentně nemocného, Chucka má ale měkké srdce a tak , pokud je něco opravdu přes čáru, dokáže to napravit i za cenu své osobní újmy. Každopádně, žít bych nechtěla ani s jedním, a tak jediné, co v seriálu opravdu nechápu, je vztah mezi Jimmym a Kimberly, vždyť ta by s ním nemohla vydržet. Ale co, zkusím zavolat Saulovi, třeba mi to vysvětlí.:-) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály stále nejsou mojí úhlavní prioritou, stále jsem spíše filmový Fanda, to ale neznamená, že se tomu druhému nestačím věnovat. Mile rád se mu patřičně přikláním v případě, kdy narazím na seroš, co mě natolik vtáhne, že na něj myslím, i když jej sledovat nemůžu, těším se jak malé kido, kdy dostanu možnost vidět další epku a po ní hned utíkám jí nasázet maximální hodnocení. To byl přesný příklad 3. sérky Better Call Saul, protože takového nástupce fenomenálního BB jsme nikdo nečekali. Svému předkovi se to už začíná fakticky podobat a já to miluju! [viděno na Netflixu] ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série výborně vrátila na scénu, jednu z nejlepších postav seriálu Breaking Bad - Gus Fring. Díky němu, je třetí řada zajímavější a ještě záživnější než ty předchozí. Jimmy má soudní konflikt s bratrem, a Kim se začíná pěkně dařit. Myslím, že se na třetí řadu nedá nijak zlobit, vše je provedeno skvěle. Jsem zvědavý co nám předvedou tvůrci v dalších sérii, zatím je tenhle seriál velice dobrý, a i když má Breaking Bad lepší gradaci, více wow momentů, tak si drží Better Call Saul vysokou laťku. A řekl bych, že laťka ještě stoupne v přibývajících sériích. :) ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna je těžká. Zvlášť když během ní sledujete asi deset seriálů a nebere to konce. A přeci jen jsou zde seriály, na které je příjemné se dívat. Na které je otřesné se dívat. A které jsou dokonalé. A s hrdostí mohu říci, že toto je třetí případ. Better Call Saul se první sérií hezky rozjel, druhou začínal gradovat a nyní už jste plně v té bouři, kde kolem vás už lítají blesky. Skoro každá epizoda je lepší a lepší a neustále se prostě něco děje. A je to super. V jistém ohledu můžu říct, že mě to baví snad i více než samotné Breaking Bad. Saul má prostě něco do sebe a neustále mě to dokáže pohánět dál. Prostě. Čekám napjatě na čtvrtou sérii. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí sérii se celkem zpomalilo a přijde mi, že je to trochu na škodu. Soudní proces s Jimmym se povedl, hlavně jeho vyústění bylo jedním z dosavadních vrcholů seriálu, ale pak zase jako by trochu došel dech a nápady. Pořád to má svou vysokou kvalitu, ale ty 4 hvězdy jsou tentokrát s hodně přivřenýma očima. (Netflix 4k, orig.) ()

Reklama

Reklama