Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Chuck přemýšlí, jak dál, Jimmyho pronásleduje další lež. Vyděšený Mike se snaží zjistit, kdo sleduje jeho kroky – a jak. (Netflix)

Recenze (17)

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největším problémem je, že Better Call Saul nemá pořádný spád a obsahuje strašně scén, ve kterých se skoro nic neděje... Všichni čekáme, až se děj víc stočí k původnímu Breaking Bad, ale začínám se bát, aby to tvůrci tímhle tempem vůbec stihli... ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak koukám, že drama z konce druhý série bylo úspěšně spláchnutý do hajzlu a v týhle epizodě se stalo jenom.. vlastně vůbec nic. :D Prakticky celej díl se koukám na Mika, jak dělá bůh ví co a u toho hraje strašně vážná dramatická hudba, ale nic z toho nakonec kurva nevznikne, Mike odjede někam do prdele s napíchnutým autem a to je vlastně všechno, co se tady za celou epizodu stalo. Hodnocení: 5/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chuck dal najevo, že nahrávku hodlá použít, což dává v předzvěst, že se zřejmě blíží přejmenování na Saula. Mike se po malém zaváhání opět dostává na koně. Rozjezd dobrý, ale chce to Jimmyho vyčůrané triky, jinak je to jen na Mikovi. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na návrat jsem se těšil, díl mě zas nestrhnul a než jsem si přečetl dojmy, tak jsem furt tápal, co to tam Mike furt hledá, jelikož jsem souvislosti z druhé řády trošku pozapomněl, ale úplně jsem se taky neztrácel, uvidíme co bude dál. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky se nejvíce těším na úvod nové série, jelikož v první epizodě dostaneme pasáž, která se odehrává po Breaking Bad a sledujeme Saula co přesně dělá. No a při té pasáži mi málem ukápla slza. Ta část kdy řekne " sežeň si právníka", byla velmi silná. Saul má zkrátka po Breaking Bad těžký život, ale zato co dělal, se mu možná někteří nemůžou divit. Mě ho je ale líto. Vince Gilligan zreříroval úvodní epizodu, a strašně se mi líbili ty nápadité kamerové záběry. Jinak se ale díl nese v pomalejším tempu, který hlavně staví základy pro celou třetí sérii. Jsem zvědavý kam to povede. Bude to rozhodně zajímavé. :) ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Co se týče Jimmyho části, tak se děj vlastně nikam neposunul (pokud pomineme, že Ernesto zaslechl část nahrávky, což samozřejmě bude hrát nějakou roli v pozdější fázi), naopak Mike svým plánem (který mu jako vždycky vyjde) se dostal zase o krok přede všechny. ()

Blejzr odpad!

všechny recenze uživatele

Bože! Opět začátek který absolutně nechápu, černobílý Saul, wtf? A pak 40 minut cumeni na dědu, co opět celý díl dělá něco, co vůbec není vysvětleno? Příšerný díl ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotný diel dúfajme že kvalitnejšej série ako bola ta predchádzajúca. Bude to ťažké, celé je to celkom dojebané a popravde keby nebolo toho rozhodnutia že musím každý diel okomentovať tak sa nato vyjebem už dávno. Ešte je tu jedna vec ktorá má drží pri obrazovke na ktorej beží ten výtvor. Stále tajné dúfam že príde Guss alebo dakto z BB a dá to tomu celému šťavu. Úprimne hodnotenie je 3,5 ale za Mika 4* ()

Reklama

Reklama