Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike se zaměřuje na svůj cíl a připravuje Jimmyho na tajnou operaci. Kancelář Wexler a McGill osvěží nový pracovník. Kim dostane znepokojivé zprávy. (Netflix)

Recenze (16)

Matty 

všechny recenze uživatele

První dvě epizody třetí řady jsou nejlepším procedurálním pornem za dlouhou dobu. Jestli rádi pozorujete lidi plně ponořené do jejich práce, octnete se během scén s Mikem v sedmém nebi. Velkou část obou dílů tvoří tzv. build-up, směřování k nějakému zvratu/odhalení. Výsledek je přitom podobně jako v posledních filmech od Tarantina srovnatelně důležitý jako kroky k němu vedoucí a napětí vzniká z neustálého odkládání toho, co se má stát. Pokud se i zbytek série bude ubírat tímto směrem, naznačeným už v předchozí řadě, kde ale toho skutečného dění bylo přeci jen více než napjatého čekání na něj, budu maximálně spokojen, zároveň si ale dokáže představit, že podobná metoda velmi pomalého zahřívání může odradit mnohé fanoušky výrazně akčnějšího Breaking Bad. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože konec fakt dobrej jo, to v žádným případě nepopírám, ten byl pořádná rána drátem do oka, ale ty vole co ten zbytek, co to kurva je? Mike pořád někam jezdí, sleduje mafouše, člověk ani neví proč, což by zase tolik nevadilo, kdyby to netrvalo kurva 2/3 epizody! Sakra ani nevím, co to bylo s tím autem zač, jestli mu ho teda napíchli, nebo co to tam minulou epizodu dělali.. Hodnocení: 6/10 ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vraciame sa k akcii, niektoré aktivity hlavných postáv nám nerozuzľujú ich zmysel, ale navnadia nás na ďalšie pokračovanie. Mike v problémoch, Jimmy v problémoch, Chuck stále viac prehlbuje v Jimmym otázku, prečo mu toto robí vlastný brat? (Ako keby zabúdal na to, že on je v celom probléme hlavný prúserák). ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná scéna fakt mazec. Celkově mě to pořád baví, nenudím se, i když těch zásadních událostí nebývá tolik, linky Mika i Jimmyho jsou furt zábavné. Škoda, že sledovanost klesá. A uvidíme, co předvede Gus. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá část, kdy Mike sleduje neznámého muže, a během toho nepadne ani jedno slovo pouze slyšíme hudbu, je hodně povedená. A celá tahle část končí záběrem na Los Pollos Hermanos, DOKONALÝ! GUS FRING IS BACK! Čirá radost během sledování. :) ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O Espositově návratu jsem už nějak dobu slyšel, tak jsem se konečně dočkal a doufám, že kuřecího bratra nevidíme naposled. Určitě dodal epizodě nostalgický nádech a nějaké procenta přidal. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No no no, presne niečo také som si predstavoval. Diel je nabitý dobrými nápadmi, tak napríklad ten pohovor scénka ktorá fakt stála zato. Ohľadom Mike sa už asi budem opakovať ale je to šéf, pokojne si pracuje na svojom a je stále bližšie a bližšie k dosiahnutiu cieľa. Fakt konečne diel ktorý si úplne zaslúži 4* s čistým svedomím čo sa už dlho nestalo. ()

Reklama

Reklama