Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy se snaží vyjít s penězi, Kim zápasí se špatným svědomím a Nacho se snaží bývalého dodavatele zatáhnout do svého plánu jak dostat Hectora. (Netflix)

Recenze (14)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že by tady všichni potřebovali aspoň jeden day off, snad krom Mika teda, ale toho by nerozhodila ani ranní sračka. Kim začíná ztrácet nervy, a co hůř, začíná přemejšlet, jestli byl Chuck fakt takovej zmrd (byl). Ovšem Jimmy, ten podává nadlidský výkony - stíhat uklízet pod mostem a ještě k tomu natáčet reklamy, který vlastně nikdo nechce a každej si to nakonec rozmyslí to chce velkou dávku trpělivosti. A ještě k tomu ten Oscarovej výkon na konci - musím přiznat, že jsem mu ty slzy dobrou dobu věřila. Když mu jeho brácha posral život, proč mu ho neposrat taky že? :D Hodnocení: 8/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavější byla část točící se okolo Mika a jeho dobrosrdečnosti, a nakonec i dáním dobré rady Nachovi. Jimmy byl u odpadků vtipný, u režírování rázný a zoufalý, na konci vyčůraný. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy sa snaží udržať nad vodou, robí dokonca smiešne kroky, aby si zabezpečil príjem. Presviedča ľudí, aby natočili hlúpe a nezmyselné reklamy. Mike sa pravdepodobne vracia k problému so Salamancom. A nakoniec Jimmy predvedie v poisťovni herecký výkon, ktorý môže znamenať len jedno - opäť niečo chystá. ()

Reklama

Reklama