Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když chtějí zákazníci vycouvat z dohody, Jimmy musí začít hrát tvrdě. Nacho nacvičuje svou velkou chvíli. Mike chystá tajnou spolupráci. (Netflix)

Recenze (13)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole Jimmy je prostě mistr oboru do píče. Takhle to uhrát, nejdřív na cápky z hudebních nástrojů a pak to ještě nechat sežrat dozorci na úklid. Koukám, že znát zákon se vyplatí, asi taky začnu, to se pak budou prachy sypat. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chuck se těší, jak se zase vrátí zpátky do práce, těžko říct, jestli si chce zase užívat starý dobrý léta před soudem, nebo to vrátit Jimmymu. Btw z tý scény kdy Nacho dával prášky do kapsy Salamancovi, mi opadaly všechny vlasy na prdeli jak to bylo napínavý. Hodnocení: 8/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saul předvádí své umění. Nejprve v obchodě s hudebními nástroji, poté odzbrojí dozorce veřejně prospěšných prací. Mike a Gus si podají ruce a Nacho inicioval svůj plán. Jako jediný ale vypadá, že si není jistý v kramflecích. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy je herec - podvodník prvej triedy. Tentokrát si vychutnal dozorcu pri verejnoprospešných prácach. Chuck sa pokúša vyliezť zo svojej ulity, ale problémy vo firme na neho ešte len čakajú. A Mike sa snaží prísť na to, čo robiť so všetkými tými peniazmi, ktoré nemôže minúť. Napínavý diel - divákovi stekajú po chrbte kvapky potu spolu s Nachovými. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Během scény, kdy se Nacho snaží vyměnit léky Hectorovi, jsem myslel, že mi praskne srdce... neskutečně intenzivní pasáž. Vypadá to, že se již brzy Hector dostane na vozítko. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako som konštatoval v poslednom komentáry tak konečne si fanúšikovia BB prichádzajú na svoje a dostávajú vysvetlenia ohľadom zabehnutého drogového impéria a jeho budovania. Stále sa to blíži k lepšej úrovni príbehovej stránky veci. Jimmy sa postupne stáva smejdom akého sme poznali a začína ojebávať ľudí ktorý si to aj zaslúžia. V tomto seriáli mam zakaždým problém vysloviť objektívne hodnotenie ale tento krát je to zaslúžene 4* ()

Reklama

Reklama