Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky záludným intrikám se Jimmy vrací k Sandpiperovi. Chuck a Howard se mezitím hádají o budoucnosti firmy, a Kim se snaží uspokojit nového zákazníka. (Netflix)

Recenze (13)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A kurva já to tušila, hned mi bylo jasný, že po minulý optimistický epizodě plný úspěchů spadnou hodně brzo sračky do větráku. No a že je těch sraček hodně. Jimmy se pomalu ale jistě mění v Saula Goodmana, pro prachy nechá šikanovat i starou babču - no ty vole, teď fakt nevím, jestli je větší zmrd Chuck nebo Jimmy. :D Na Kim její osud čekal už dlouho, ta si toho na sebe vzala fakt dost a utáhnout to všechno sama to byl nadlidskej úkol už od začátku. No a Chuck nám tu žaluje HHM. Takhle se to snad nevyhrotilo za celej seriál. Všichni jsou víceméně v píči. Hodnocení: 9/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy mě překvapil, že si za oběť svých plánů vybral i starou babču. Kim je zas obětí svého přepracování. A Chuck chce tentokrát vyjebat s HHM. Poslední díl bude opět nadupaný. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to sakra bylo? Kim to pěkně odnesla (bude mít krvácení do mozku?). A nečekal bych, že Jimmy zajde až tak daleko. No hodně zajímavé. Jsem zvědav, jestli to Nacho odskáče, ale podle mě jeden z nich ano. ()

oasismanik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je na míle pred všetkým, čo momentálne sledujem. Vychutnávam si každú jednu sekundu, každý záber, každé slovo, každú postavu...Geniálne napísané, geniálne zahrané, dufam, že to bude mať ešte mnoho sérií ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nech sa páči najlepší diel seriálu, teda aspoň zatiaľ. Hneď na úvod ma pobavil neskutočne jednoduchý ale zato trefný vtip orientovaný na starších ľudí inak známych ako dôchodcovia. Nič proti nim samozrejme. Hromada noviniek a vyvrcholení plánov ktoré sa v ušlých epizódach budovali. Už sa teším na finále štvrtej série a očakávam podobnú úroveň. 5* ()

Reklama

Reklama