Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy předstírá nadšení z pracovního pohovoru, Gus si láme hlavu nad stavem Hectora Salamancy, a naštvaná Kim si vylije vztek na Howardovi. (Netflix)

Recenze (15)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě, že to na konci zachránil Gus Fring a jeho kuřata s kurva stylovým přepadením. Zase se tady totiž stalo úplný hovno, a tentokrát to byl fakt rekord. Jimmy si hledá práci, když ji najde, tak jim nevezme, protože... důvody. A se svým kámošem plánuje loupež nějaký drahý vzácný figurky, kterou viděl v kanclu u cápka na pohovoru. Kdyby tu práci vzal bylo by to rozhodně jednodušší, ale tak dobře no. Zbytek seriálu očekávám z vězení. :D Hodnocení: 6/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy tu hledá novou práci, a když je mu po jeho excelentním pitchi nabídnuta práce rovnou po prvním pohovoru, urazí své potenciální nadřízené a odejde. Rhea Seehorn po nejlepším hereckém výkonu své kariéry zase zaráží Howarda z výšin do podzemí. Jinak se zbytek dílů točí okolo drog a hodně to tu připomíná Breaking Bad, což je samozřejmě velké plus. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizodu od epizody jsme blíž k současnosti a přesně díky tomu mě tenhle díl víc než potěšil. Ale o to víc mě mrzí, že se pomalu ale jistě blížíme ke konci. Každopádně parádní epizoda se závěrem jaký dokáže udělat jen Gilligan. Takhle by to šlo. "From now on... YOU. ARE. MINE." ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z najlepších dielov seriálu vôbec. Celý prešpikovaný akciou, je vylúčené že sa niekedy počas sledovania budete nudiť. Som rád že to vyzerá že sa seriál definitívne zbavil nudy. Jasných 5* ()

Reklama

Reklama