Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Jimmy využívá svých dovedností k prodeji mobilů, Kim bere práci jako veřejný ochránce a Mike zpovídá odborníky na vykopávky. (Netflix)

Recenze (13)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy zjistil, že svoje skvělý obchodní schopnosti u CC Mobile pravdu neuplatní (ani ta inovativní reklama nezabrala, ale nápad dobrej, já bych se tam určitě stavila), a vydává se zase na krapet kriminální akcičku do temných uliček. No netřeba říkat, že ho tam samozřejmě cápci ojebou a odejde s pěkným hovnem a pár modřinama. Vypadá to, že se za "chvíli" dočkáme podzemní super tajný laborky, kterou bude stavět jeden trochu divnej Němec. Divnejch lidí není nikdy dost, rozhodně je pak větší prdel na to koukat, takže si rozhodně nestěžuju. :D Hodnocení: 8/10 ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyzerá, že Kim by sa viac páčilo robiť obhajkyňu verejných práv a tak urobí možno osudnú chybu - zanedbá kľúčového klienta Mesa Verde. Jimmy sa pretĺka v snahe prežiť najbližších 9 mesiacov, kedy by mu mohli vrátiť právnickú licenciu. Usiluje sa predávať mobilné telefóny a ocitne sa v situácii, keď dostane poriadne na frak. Mike sa snaží získať odborníka na akýsi vŕtací projekt... Uvidíme, kam nás dej ďalej povedie. Stretneme asi veľa ďalších divných ľudí, svet je ich plný... ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě nám tvůrci připomněli Breaking Bad. Úvod odehrávající se během 5 série, kdy si Saul balí kufry, a následně volá na číslo, kde ho vyzvedne chlápek, který mu změní identitu i nové bydliště. Což bylo fajn vidět. A následně se připomněli s Dog housem, kde Jimmy prodává mobile. Během této části se objeví v záběru skákající auto, které velmi připomíná Jesseho auto z 1 série. Zajímalo by mě jestli to byl náhodou Jesse :). Každopádně fajn připomenutí.... ale i přesto ve mě převládl vztek. Jimmy prodává mobile, vydělá na tom, a pak ho okradou tři buzeranti, kterým chtěl Jimmy prodat taky mobily, ale oni mu na to řekli, že je fízl a ať vypadne..... A pak ho buzeranti okradou. Jsem myslel, že rozbiju televizi. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě je v jedné scéně restaurace „Dog house“, jedná se o restauraci ze seriálu Perníkový táta (od r. 2008). Též je zde vidět auto, které patří Jessemu Pinkmanovi z již zmíněného seriálu. (Petrmachovec)
  • Způsob, jakým Werner Zirgler (Rainer Bock) mluví německy, zatímco má kapuci přes hlavu, a poté mu Mike (Jonathan Banks) říká: „Mluv anglicky,“ je podobný tomu, jak Saul (Bob Odenkirk) mluví španělsky svým věznitelům, Waltovi a Jesseovi, kteří nosí lyžařské masky, a Jesse mu říká, aby mluvil anglicky. (Petrmachovec)
  • Teaser byl natočen ve filmu, aby odpovídal kvalitě Perníkového táty (od r. 2008), na rozdíl od digitálního, ve kterém byla natáčena většina Volejte Saulovi. (Petrmachovec)

Reklama

Reklama