Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kim zvažuje změnu uspořádání práce, čímž komplikuje Jimmyho plány pro Wexler-McGill. Mike a Gus se připravují na příjezd německých dělníků. (Netflix)

Recenze (12)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gusova řeč byla perfektní, až mi nahnala husinu. Jimmy se do toho v závěru pěkně opřel. Konečně. " Jako právník stojíš za houby. Ale jako obchodník jsi třída. Tak jdi a prodávej! Jdi do prdele, Jimmy. To je ono! Toho se drž." :-D ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně mám trochu pocit, že se příběh na všech stranách nějak posouvá. Kim si ujasnila, co chce do prdele dělat se svým životem, takže už v budoucnu žádný další psychický zhroucení nečekám (i když). Jimmy plánuje bůh ví co, a tentokrát to už vypadá na pěknou studenou celu v lochu, což očekávám už od prvního dílu (nu co, trochu dramatu by se zase jednou docela hodilo, nějak byl moc dlouho klídek). A Mike s Gusem stavěj "luxusní" residenci v obřím betonovým komplexu (co si budem, žít v krabici půl roku asi úplně prdel nebude, ale účel to splní). Gus má úplně skvělej monolog se starym Salamancou - kuurva ten jsem si užila. A jak dal Jimmy těm cápkům přes držku to jsem si taky samozřejmě patřičně užila. Hodnocení: 8/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kim je už bez debat mojí opravdu nejoblíbenější postavou, za to Mikeova linka by chtěla pořádně nabrat. Jsem zvědav, co se bude dít dál s Hectorem, když víme, že už jde nejspíš o předzvěst jeho kondičního stavu v BB. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No kurva, tak na tohle by se dalo dívat! Fringova řeč absolutně bez chyby a Jimmy konečně ukázal, že přece jenom má to poslední slovo on. Jen tak dál a asi budu štěstím srát duhu. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá časť s kopou dobrých nápadov. Za zmienku stojí hlavne záverečná scénka ktorá vo mne vyvolala veľmi agresívne pocity ale na druhu stranu som bol aj rád že tých malých smradov dobehol. Hodnotím kladné 4* ()

Reklama

Reklama