Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kromě dalších problémů ve vztahu s Kim rozjíždí Jimmy svou bokovku a má potíže s policií. Hector stojí před zásadní změnou. (Netflix)

Recenze (12)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Huell se stává jedním z prvních, kteří budou pravděpodobně z průšvihu u soudu vysekáni díky Jimmyho vypočítavosti. Asi I s malým přispěním Kim. Mezitím se Hector učí cinkat a Gus má pod palcem progres jeho zotavení. Mike zřejmě bude řešit konflikt s fachmanem a nedopadne to dobře. Pro oba. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se posouváme o pár měsíců pozdějc, což je to nejlepší rohodnutí, co mohli tvůrci seriálu udělat - už mě to neustálý patální se v těch samejch věcech pořád dokola začínalo trochu srát. Tvůrci ví, kdy to utnout, to je dobrý znamení, určitě oproti Breaking Bad, kde se neskutečnýho času věnovalo píče Skyler a její povedený rodince. Každopádně Jimmymu byznys s mobily vzrůstá, a pozor, důležitá informace - už si říká Saul. Kim to jde taky od ruky. Jenom Huell to teda posral a teď ho musej dostat ze sraček zpátky tam, kde svítí sluníčku, a nejsou chlapi, co ti chtěj strčit péro do díry pokaždý, když pustíš mejdlo. Hodnocení: 8/10 ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavá epizóda, najmä v časti, keď sa Jimmyho a Kimin život delia na dve rôzne obrazovky - akoby najprv boli vo všetkom spolu a potom už každý za seba. Ak by sa vám posledné diely zdali nudné, môj vnútorný pocit hovorí, že sa chystáme, síce pomaly, ale isto do finále. Za zmienku ešte stojí Hector - uväznený v nemohúcom tele - akoby čosi snoval vo svojej hlave. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Město i přesná lokace výkopu pod prádelnou byla důsledně zamaskována i před samotnými stavebními dělníky. I přes všechna tato nákladná opatření byli dělníci přepravováni v náklaďáku, který byl jasně označený logem a názvem prádelny. (kkomtu)

Reklama

Reklama