Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy a Kim se dál složitě snaží, aby Huell nemusel do vězení. Mike vezme kluky na noční jízdu se znepokojivým výsledkem. (Netflix)

Recenze (15)

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuto dielu proste nejde nedať menej ako plné hodnotenie. Nezhody s Jimom a nebohým Chuckom zmizli, teraz je to prázdne miesto vyplnené starosťami s čiernou stavbou, ktoré naberajú čoraz väčší záujem a okrem toho je tu brilantný ojeb storočia súvisiaci s Huellovým zmiernením trestu. Tento seriál je proste bomba, sršiaca jeden nápad za druhým. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nacho mal naozaj dobrého učiteľa – dona Hectora, pri vyberaní zisku za predané drogy. Až čas ukáže dokedy... Jimmy so súhlasom Kim zachraňuje kamaráta Huella – ako vždy jemu vlastným spôsobom. Vymyslí neskutočnú fintu a poruší niekoľko etických pravidiel. Mike do čohosi vŕta, s Nemcami. Či sa prepečie ich neschopnosť držať jazyk za zubami, sa určite čoskoro ukáže. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohoto dílu jsem uchcával. Huell v baptistickym hábitu? Jimmy v roli pátera z Luisiany? Dokonalé! Mika tu tentokrát bylo míň, každopádně riziko s frickama se začíná přiostřovat. Kuchaříček na konci asi bylo překvapení pro všechny. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra Jimmy a Kim spolu jsou prostě naprosto úžasný. Kim už se taky zalíbilo dělat věci podvodem, takže očekávám nějakou pořádnou právnickou akcičku Jimmyho s Kim. No a případ Huella byl prdel jak svině - Huell jako hrdina farnosti, co zachránil důchodce z hořícího kostela, no to mě poser. Jestli Jimmy a Kim takhle budou spolupracovat furt, tak to bude pěkně neporazitelná dvojka a kurva se na to těším. Nu a jít s Němcema do bordelu byl možná dobrej nápad, jak jim trochu zklidnit libido, ale to riziko, že jeden z nich řekne něco o Gusově super tajným plánu a posere celej plán.. Naštěstí prozatím krize zažehnána a můžou vesele kopat dál. Hodnocení: 8/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě jsou viděny webové stránky na pomoc Huella Babineauxa (Lavell Crawford). Tyto stránky skutečně existují. Stačí zadat do internetového prohlížeče www.freewill-baptistchurch.com. Najdete tam i telefonní číslo na pastora. Když mu zavoláte (předvolba +1), odpoví vám hlasová schránka, která odkazuje přímo na tento díl. Můžete si jí poslechnout zde. (HonzysKISS)
  • Venku před barem má na sobě Kai (Ben Bela Böhm) teplákovou soupravu fotbalového klubu Borussia Dortmund. (griph)

Reklama

Reklama