Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy se po dalším podvodu s Kim snaží dostat zpátky advokátní licenci. Mika trápí, jak se Werner chová. Za Gusem zaskočí Lalo Salamanca. (Netflix)

Recenze (15)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Část s výměnou plánů byla vtipná, Jimmy je neskutečnej vocas. Pak už ale jeho plány na získání licence tak nevyšly a vše se mu sesypalo jak domeček z karet. A že Mikovi zdrhne krauteater? Docela překvápko. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A do prdele, je to tady, sračky padaj do větráku závratnou rychlostí a konec série se blíží, to bude grandiózní finále (teda aspoň doufám, jinak budu opravdu velice nasrána). Jimmyho porota odkopla s tím, že nezněl upřímně (no co si budem, zní Jimmy někdy upřímně? :D), takže hurá zase rok prodával mobily v CC Mobile. Hádka s Kim skvělá, i když jsem se teda řádně lekla, že od sebe zdrhnou, a už tohle skvělý právnický duo nikdy neuvidím. Za Gusem zaskakuje nová hrozba v podobě dalšího Salamancy (sakra, kde se pořád berou?), kterej má sice charakter jako každej druhej záporák, ale což, vypadá jako fajn cápek, co zřejmě brzo spustí na hlavu Guse pořádnej tok sraček, a to si rozhodně ujít nenechám. A hlavní německej inženýr zdrhnul zpátky dom. No to nám to pěkně začíná. Hodnocení: 8/10 ()

Reklama

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CBS obecně není tak příběhově zajímavý jako Breaking Bad. Ale bože, je to TAK dobře natočený! Ano, jsou tu slabší díly, ale tohle byl zrovna jeden z nejvíc nejlepších zatím. Jimmy trošku ve sračkách, Kim v plný síle, jejich skvělej rozhovor na konci dílu, Mike před průšvihem – báječná cestička k poslednímu dílu. Těším se jak pes. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špirála sa krúti ďalej... Držíme palce Jimmymu, pri jeho vypočúvaní v snahe obnoviť licenciu tajíme dych... Potom sledujeme napätie v jeho vzťahu s Kim. Na scéne sa už skôr objavil Lalo a z jeho iskrivých pohľadov sa dá vyčítať, že niečo plánuje, ako z toho vyjde Nacho? Mike a „jeho“ Nemci... Tu sa tiež zbierajú búrkové mračná. Ešte stále nevieme, čo sa skrýva za tým obrovským podzemným projektom. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím pro mě po všech stránkách nejnadupanější díl, ne kvůli akci nebo emocím (těch už bylo v jednotlivých scénách předchozích dílů i víc), ale tím, jak se úročí, kříží a eskalují všechny ty roviny vyprávění od Saula směrem k Breaking Bad. Tady poprvé jsem začal cítit neodbytnou chuť si Perníkového tátu sjet znovu celýho a hned... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • V úpravě této epizody je malá chyba. Když Mike (Jonathan Banks) přináší kávu týmu zabezpečení skladu, jeden ze strážců vypije doušek kávy a položí šálek na svůj stůl. V dalším záběru, v bezprostřední návaznosti scény, tentýž strážný opět položí šálek na svůj stůl. (Petrmachovec)
  • „Wiedersehen“ je německý výraz pro „see again“, nebo zkratka pro „Auf Wiedersehen“, což znamená „na shledanou“. Stavební dělníci to napsali na skálu, kterou chtěli odstřelit. (Petrmachovec)

Reklama

Reklama