Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na výročí Chuckovy smrti se Jimmy může přetrhnout, aby napravil svou image. Mike zatím pátrá po Wernerovi. (Netflix)

Recenze (27)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kterou chceš zpívat, Jimmy?" "Tuhle!" "Ne, ani náhodu. Bohemian Rhapsody zpívat nebudu." "Ne, dneska přece slavím já. Už tři hodiny jsem advokát. A jestli se mnou nepůjdeš zpívat, zažaluju tě." "A já zase tebe." "Tak tě zažaluju podruhý." "To nejde." "To by ses divila!" ________ Finále jako samostatný celek potvrdilo fakt, že BCS je nejenom žánrový klenot, ale absolutní vrchol současné dramatické televizní tvorby, a v neposlední řadě úctyhodný nástupce legendárního Breaking Bad. Prozatím adios, a na viděnou zítra u El Camina. ________ "Hey, Jimmy, what's going on?" "It's all good, man!" ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skok do minulosti na začátku mě dokonce donutil na chvíli litovat Chucka, než jsem si teda rozvzpomněla jakej to byl zmrd, pak mi už jeho smrt tak politováníhodná nepřišla. Jinak honění Němce záživný jako prase, ještě se do toho zaplet strejda Salamanca, kterej leze po stropech, je neodbytnej jako prase a do toho si zpívá španělský písničky a velice se u všeho baví. Jo a taky rád zabíjí nevinný zrzavý prodavače. Němec inženýr to teda nakonec schytal, co k tomu říct, je to idiot, takhle utýct někomu jako je Gus.. Ani Mike, starej dobrák od kosti, neměl šanci ho z týhle situace dostat. Bohužel někdy je rázný řešení nutný, i když se jedná o takovýho fajn chlápka, jako byl tady Werner. A z Jimmyho je zase právník, a už dokonce Saul Goodman. Musím říct, že za tuhle sérii měl zatím nejlepší změnu charakteru. Teď už i z výrazu Kim je vidět, že Jimmy už není Jimmy ale stává se z něj Saul Goodman, kterýmu jde jenom o sebe a hlavně o ten pořádnej tučnej profit. Hodnocení: 9/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce čo do epickosti sa to nevyrovnalo tým najlepším epizódam z Breaking Bad ale aj BCS ukázal že dokáže prekvapiť. Mike a Werner a hlavne slžičky Kim boli dostatočným dôvodom napariť opäť plný počet...ten Jimmy je niekedy ozaj riadny kus čuráka a jeho schopnosť manipulovať ľuďmi je, vďaka scénaru, naozaj priam neuveriteľná. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The winner takes it all! Hlavná myšlienka tejto časti. Takže nám zdrhol pán Ziegler z nedokončeného vrtu? Mike sleduje stopu. Mikeovu stopu sleduje Lalo. Jimmy sa púšťa do akejsi charitatívnej akcie pri výročí Charlesovho úmrtia. Má si to všimnúť niekto podstatný z právnickej komory. Obhajoba pred členmi komory je na jednotku, one man show. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejpovedenější finále seriálu. Opravdu vynikající. Mike a jeho pátrání po Wernerovi a celá část potom.... neměla chybu. Při té části, kdy To musel Mike udělat, jsem se na to nemohl dívat, ach jo. Finální pasáž vynikající! SAUL GOODMAN! YES! ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedno z nejlepších finále série, co jsem kdy viděl. Celá série v několika liniích směřovala do tohohle dílů a vyvrcholení byl masterpiece. Opět se nemůžu dočkat další série. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už teď je mi líto, jak nenávratně se blížím ke konci seriálu. Protože jak prohlásila i samotná česká média po nedávném vyvrcholení šestou řadou - “S tímhle seriálem odešla jedna poctivá éra televize.” ()

bezvim 

všechny recenze uživatele

Linka s Mikem byla zakončena přeslazeně, až jsem si říkal, že prostě zašli tvůrci příliš daleko. Ziegler mi nepřišel jako ten typ chlapa, který by se nakonec zachoval takto. Ale pak přišlo na řadu finále s Jimmym a skončil jsem úplně beze slov civět na černou obrazovku. Jedno z nejlepších zakončení, co jsem kdy viděl. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nato že sa jedná o záverečný diel série tak je to riadna púšť. Áno zomrel hlavný majster a Jimmy ma svoje normálne meno ale okrem toho nebolo moc načo sa pozerať. Za zmienku snáď stojí scéna keď Salamanca sa snaží sledovať Mike ktorému oči robia snáď všetky živé alebo neživé veci čo existujú. Cieľom záverečnej epizódy podľa mňa je nabudiť na ďalšiu sériu čo podľa mňa splnené nebolo. 3* ()

Reklama

Reklama