Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 5

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 46 min (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Ben Bela Böhm, Stefan Kapičič, Tony Dalton, Roland Buck III (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V páté řadě seriálu Better Call Saul, která obsahuje deset epizod, povede rozhodnutí Jimmyho McGilla, že v kůži Saula Goodmana bude dále působit jako advokát, k nečekaným a neobvyklým změnám v jeho okolí. V dalších rolích: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Patrick Fabian a Tony Dalton. Během prvních čtyř řad byl seriál Better Call Saul dvaatřicetkrát navržen na Cenu Emmy, třikrát na Golden Globe a třikrát na Cenu kritiky. Kromě toho získal mnoho dalších ocenění. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od série k sérii lepšie a lepšie, čím sme bližšie ku koncu seriálu, resp. k začiatku a udalostiam BB. Zatiaľ čo v prvých sériách bolo napojenie seriálu na univerzum čitateľné viacmenej len z formálneho hľadiska, postupné zapojenie starých známych mu dodáva tú pravú šťavu a už sa neviem dočkať definitívnej premeny Jimmyho na Saula se vším všudy. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to jen otázka času. Je to jenom otázka toho, jak se vše vyvine. Už jdeme do finále. Syrově atmosférického finále, jak to všichni z těchto rukou známe. Ono se ani nedá mluvit vyloženě o tom, že by šlo o zázrak, ale oproti posledním dvěma sériím, kdy došlo i na menší zklamání, tak už jde nyní do tuhého. Je otázka, zda Gillian plánoval udělat tolik sérií a nebo chtěl jet skoro do nekonečna. Moc to totiž v tom všem promyšleně nevypadá. Vše ale ladně odsýpá a jde ke svému apokalyptickému konci. Menší kvalitní návrat před velkým finále. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BCS sice sleduju už půl roku v kuse a stále nejsem hotový, nejspíše by na něj nebylo příliš času, i kdybych nesledoval paralelně jiné kousky. Na tenhle klenot televizní tvorby posledních let se ale vyplatí si počkat, předposlední řada už totiž nedokáže nabídnout jediný díl, na který byste nechtěli vzpomínat. Díl s názvem Pochůzka ve mně nabudil silné emoce z epizody BB Ozymandias a od té doby vím, že už to bude jen jedna velká jízda. Tak hurá do poslední série! [viděno na Netflixu] ()

Lupes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drží si to stále dobrou úroveň. Uff! Kartelová odbočka se neúprosně spojuje s osudem Jimmyho, což je překvapivě napínavé a netuctové. Nažehlení právníci už zcela ustoupili do pozadí, ba zdá se, že svět Chucka a prvních třech sérií mizí i ze života Kim. Samozřejmě je to stále rozvleklé, nic se na konci nevyřeší, ale ať! Je to zábava! Ta svatba!! A velikým objevem je Lalo Salamanca, souhlasím s recenzenty, že tak trochu nechává hrát ostatní herce druhé housle. Je perfektní. Brrr. Pět *, kdyby to nebylo chvílemi tak málo věrohodné a přitažené za vlasy (klient neřešící podraz od partnera vlastního právníka, nevěrohodné mrhání miliony a ničení vlastního majetku drogovým bossem Fringem atd.). Inu zase ****. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hey, you're alive. Focus on that." Klobúk dolu, Better Call Saul sa stáva každou ďalšou sériou lepším a stále viac sa približuje svojmu staršiemu bratovi, miestami mám dokonca pocit, že Saul je ešte kvalitnejším a prepracovanejším seriálom, ako kedy bolo BREAKING BAD. Ak keď sa v tejto sérii toho veľa neudialo, vôbec to nevadí, pretože aj bez toho bola táto kapitola Saulovho seriálu veľmi návyková a vydarená... Naozaj nedokážem nájsť jedinú vec, ktorú by som tu mohol vytknúť. Už od prvej časti sa na túto sériu neuveriteľne dobre pozerá a mne osobne prišlo veľmi zaujímavé pozorovať, ako sa Jimmyho premena na Saula Goodmana už pomaly, ale isto blíži k záverečnému štádiu. V tretej a štvrtej epizóde bolo výborné opäť vidieť starého známeho Hanka spolu s jeho kolegom Gomiem, ktorí si tieto dve časti ukradli úplne pre seba (a absolútne oprávnene 😄) a dokonca aj dejová linka s večne mrzutým tvrdohlavcom Ackerom ma veľmi pobavila. Bezkonkurenčne najlepšou časťou bola epizóda č. 8 s názvom Bagman, ktorá bola ako vystrihnutá z BREAKING BAD (nemohol som uveriť tomu, že sa pozerám na Saula) a tiež kde bola využitá geniálna a neprekonateľná kamera, na niektoré zábery som dokonca pozeral s ústami otvorenými dokorán. No, a finále, kde na plnej čiare zahviezdil Lalo bolo niečo pre mňa dovtedy nepredstaviteľné (scéna v podzemnom tunelíku bola pecková 😎), ani na chvíľu som neváhal a Better Call Saul som si pridal medzi obľúbené seriály. Ak to takto pôjde aj naďalej, tak potom budem schopný s čistým svedomím povedať, že Better Call Saul je lepšie ako BREAKING BAD. Piatej sérii Saula dávam 10/10, bolo to vynikajúce, už teraz sa nemôžem dočkať veľkého finále... "What's so funny?" "You wouldn't get it." ()

Galerie (166)

Zajímavosti (12)

  • Konkrétní místo v ostré zatáčce, v němž kolumbijský gang obklíčí a zastaví Saulovo (Bob Odenkirk) Suzuki Esteem, bylo natočeno v indiánské rezervaci Canoncito, na silnici Route 7076. (999.9)

Reklama

Reklama