Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy zadá svému videotýmu prácičku, která má pokazit pověst Mesa Verde, ale Kim začne mít pochybnosti. Mike nastraží past na Lala. (Netflix)

Recenze (17)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající práce se scénářem, Jimmy konečně pustil svého pana Hydea ze řetězu a předvedl koncert, jenž se řadí mezi nejlepší scény seriálu. Finále zákonitě vyvolává ještě více otázek než odpovědí ohledně Kim a jejího vztahu s Jimmym jenž se rozpadá a zároveň ještě více prohlubuje, což dostává fanoušky Breaking Bad do příběhových rozpaků. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, mám pocit, že se do příběhu začínám pomalu ale jistě dostávat. Ty amatérský herci, který si najmul Jimmy, mi taky přijdou povědomý (Jen tak mimochodem, samotný natáčení bylo vtipný jako prase. A to jsem ani nezmínila tu reklamu, kterou pouštěl při soudním sporu a reakce všech přihlížejících.) Jimmy se z nějakýho důvodu, na kterej si asi nevzpomenu, pokouší potopit Howarda. Možná kvůli jeho bráchovi? ¯\_(ツ)_/¯ Vím, že jsem ho v oblibě moc neměla, takže to mi asi bude muset prozatím stačit. Mike dělá to, co umí nejlíp - maká v terénu a snaží se přivést do vězení mafiána, kterýho si sice moc nevybavuju, ale jestli po něm jde Gus, bude asi velký zvíře. Každopádně vypadá docela sympaticky. A konec je skvělý zakončení, Jimmy a Kim se k sobě hrozně hodí, parťáci v životě i ve zločinu už od začátku. Ale na chvíli jsem se fakt lekla, že je tohle jejich konec, protože přece jenom Kim v Breaking Bad nebyla (velká škoda) a jednou to přijít musí.. Hodnocení: tenhle seriál si vůbec nezasloužil, že jsem ho tak dlouho zanedbávala/10 ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemôžeme sa sťažovať, každá sekunda je naplno využitá! Tentokrát si zinscenoval scénu Mike, aby dostal Lala - urobil to na Saulovej úrovni. Zato Saul je ochotný ísť tak ďaleko, že proti sebe postaví jediného človeka, ktorý stál po jeho boku - Kim. Vyzerá to tak, že cesta späť nebude. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem čo ešte k tomuto povedať, nič brilantnejšie napísané a zahrané ako tento seriál zatiaľ podľa mňa neexistuje, podľa mňa to je už dalej ako BB, aj keď chápem, že to nie je až tak mainstreamovo príťažlivé, aby to dosahovalo také čísla. ()

Hovadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Už podle názvu epizody jsem tušil, že Saul něco provede. Ale tohle jsem opravdu nečekal. Naprosto dokonalá zrada - trošku tedy nechápu "or" reakci Kim na konci, ale snad v dalších dílech. Saul to trochu přehání i co se týče Howarda, kterého mám rád už od začátku. A jen doufám, že to není konec Lala, který je jediný Salamanca, který má tu správnou energii. ()

Reklama

Reklama