Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy a Kim řeší následky schůzky v Mesa Verde. Lalo požaduje nemožné a chystá se pomstít Gusovi. (Netflix)

Recenze (15)

Jhuzis5 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha, you're sorry? You're sorry? You killed my brother, and you say you're sorry? Let me tell you something. The job offer, it didn't upset me, it amused me. Whew, big job at the illustrious HHM. A chance to play at the palace. Ooh Lil' ole me? You have no idea what's going on. You're a teensy tiny man in a teensy-weensy little bubble. Ohhh don't you fucking "Oh Jimmy" me. You look down on me? You pity me? Walk away. That's right Howard. You know why I didn't take the job? Because it's too Small. I don't care about it. It's nothing to me. It's a bacterium. I travel in worlds you can't even imagine. You can't conceive of what im capable of. I'm so far beyond you. I'm like a god in human clothing. Lightning bolts shoot from my fingertips! ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Domnívám se, že tato epizoda potěší naprosto všechny, jelikož na plac přináší od všeho trochu a ještě tak kurevsky dobře, proto není možné, aby se nikomu netrefila do noty. Příběh přidal do klusu a vývoj proběhl na všech rovinách, ať mluvím o vztahu Jimmyho a Kim (jehož táhlost mému drahému Heisenbergovi už přišla až moc dlouhá, s čímž nesouhlasím, shame on him), cartelovské studené válce nebo katarzi vedlejších vztahových linek (mezi nimiž je jasně čitelný stylizovaný kontrast nálad). Zase jsem byl uchvácen řemeslným provedením, kameraman naprosto bravurně ovládá přeostřování v jednom táhlém záběru i na více než dvou rovinách, z čehož ještě více vyniká jistota vyprávění Gilliganova rukopisu. Druhá nejlepší epizoda této série. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říkala jsem si, jestli se po tak dlouhý době do seriálu dostanu zpátky, ale myslím, že jsem se do něj ponořila rychleji, než jsem čekala. Jak jsem ho mohla nechat ležet dva roky? Hned úvodní svatba s Huellem jako svědkem je velice humorná, tenhle seriál výtečně kombinuje Jimmyho vtípky s drsným světem mafiánů venku. A ještě k tomu jsou všichni tak realisticky napsaný. Kim je skvělá, Gustavo je prostě starej dobrej vražednej Gustavo z Los Pollos Hermanos. Mám pocit, jako by ho ten herec ani nehrál a prostě byl sám Gustavo Fring. Dokonce zničil svoji vlastní restauraci (velice originálním způsobem mimochodem) jako největší drsňák v Novým Mexiku. Vrátila se Lydia, která myslím, byla v Breaking bad, teda pokus si to ještě pamatuju správně. A Jimmyho výbuch na konci s Howardovým odchodem bylo něco úžasnýho, konečně mu to natřel, na to jsem čekala! No a teď je Jimmy přítel kartelu. Proč mám pocit, že se něco posere? Hodnocení: vynikající, stejně jako Gusovo kuře/10 ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama