Reklama

Reklama

VOD (1)

Jimmy chce po střetu s Lalem od Mika odpovědi. Kim má po varování od Howarda o čem přemýšlet. Nacho se vydává na nervy drásající cestu do Mexika. (Netflix)

Recenze (17)

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda. Podle všech indícií jsem čekal, že se dočkáme opravdu něčeho "nezapomenutelného". Všechny předchozí epizody k tomu tak nějak směřovaly. Ale zatím to tak vypadá, že epizoda typu "Něco nezapomenutelného" připraví dobrou půdu pro zřejmě "nezapomenutelnou" 6 finální sérii. Jak vyhrocené minulé epizody byly, zde dochází k uklidnění situace. Celkově velice klidná epizoda se zajímavými dialogy a s důstojným ukončením 5 sezóny. Ale čekal jsem víc. Tak uvidíme v poslední sérii. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saul žiada detaily, nechce sa zmieriť s tým, že tomu celému nerozumie. Mike mu však odmieta odpovedať. Je zábavný dialóg, keď Kim so Saulom spriadajú plány, ako Howardovi pristrihnúť hrebienok – a to doslovne. S týmto finále som mala problém. Aj keď bolo napínavé vidieť, ako Lalo dostal všetkých tých nájomných zabijakov, prešlo to celé nejako hladko. ()

Reklama

Sygi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S finálemi mám u tohoto seriálu problém po celou dobu jeho trvání. Vždycky jsou taková "OK", ale nevyrazí dech (snad kromě čtvrté série). Jsem zvědav na průtah se šestou sérií, cliffhanger na konci byl totiž slušný. :) jackalsc: Název epizody v překladu neznamená "Něco nezapomenutelného", ale "Něco neodpustitelného". ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé dvoudílné jízdě skrz mexickou poušť se dostáváme do klidnějších vod, v nichž je čas na přemýtání nad budoucností se sympaticky vytyčenou paralelou obdobného smýšlení páru postav (Kim a Lalo) o konečném plánu s nezvyklou dávkou radikalizace u nich dosud neviděné, ale v rámci dosavadní expozice očekávatelné. Závěrečná akční pasáž je jen pomyslné zadostiučinění pro akčněji smýšlející obecenstvo. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomu říkám zakončení série! Saaakra! Ani nevím, kde začít! Začíná mi být docela líto Howarda, nikdy jsem ho sice neměla dvakrát v oblibě, ale když se mu Kim vysmála do obličeje, trochu mě to zabolelo i za něj. Ale musím říct, že nápady Kim a Jimmyho, jak se zbavit Howardovo vlasů, mě náležitě pobavili. Ale moc se mi nelíbí, co na něj teď chystají. Zase odsuď pocuď. Sice ho nemají rádi, což chápu, ale tohle už trošku zavání. Začínám mít takový podezření, že si Kim ten adrenalin užívá mnohem víc než Jimmy. A chudák Nacho snad nikdy nebude mít pokoj, Gus je naprosto nemilosrdnej a dělá z něj živou návnadu, Lalo ho zase vzal na pohovor s vrchním mafiánem, kterej byl mimochodem velice intenzivní. Ale ještě větší nervy jsem měla z Nachova pokusu o útěk, kdy vyšel ven a zjistil, že Lalo sedí venku u ohně. Myslela jsem, že mě klepne. A Lalův útěk... No do prdele, to bylo něco, to se ani nedá popsat. Ta scéna v podzemním tunelu byla úžasná. Hodnocení: Lalo spí jenom dvě hodiny?? Je to vůbec možný? Jaktože ještě žije?/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama