Reklama

Reklama

Volejte Saulovi

(seriál)
  • USA Better Call Saul
Trailer
USA, (2015–2022), 52 h 16 min (Minutáž: 42–69 min)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Michael McKean, Miriam Colon, Raymond Cruz, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(63)

Tenhle prequel Perníkového táty nominovaný na Emmy sleduje život začínajícího advokáta Jimmyho McGilla a jeho proměnu na morálkou nesvázaného právníka Saula Goodmana. (Netflix)

Recenze uživatele Ozzy2 k tomuto seriálu (8)

Volejte Saulovi (2015) 

První tři díly mně nebavily, asi proto, že jsem to začal sledovat hned po BB a El Camino.Syn mi říkal, že to měl stejně, dal si pár měsíců pauzu a pak už to byla jízda. A přesně tak to mám i já.Je mi jen líto, že jsem se nejdřív nepodíval na Saula a pak teprve na BB, měl bych k některým postavám zcela jiný vztah.Hlavně k Mikovi a Jimmymu, ()

Uno (2015) (S01E01) 

Zatím zklamání.Chaos, Goodman mi lezl pěkně na nervy.Asi není dobrý to vidět hned po BB, vypadá to jak chudý příbuzný, jak trabant vedle Bentley.Snad se to rozjede, až dostane větší prostor Mike. ()

Mijo (2015) (S01E02) 

Saul je tak užvaněnej debil, že jsem si přál, aby ten mexickej primitiv zmáčkl kohoutek...To vysoký hodnocení nechápu, proti BB je to je ubohej, slaboučkej odvar.Prý se to rozjede, říkal mi syn, který viděl tři díly, také ho to nezaujalo, tak si dal půl roku odstup a byl nadšenej.Udělám to stejně.Taže odpad tomu zatím nedám, ale do těchto chvil to nic jiného není.Zbytečrnost, vezoucí se na hřbetě a 10 tříd lepšího BB. ()

Mág (2020) (S05E01) 

Tak abych byl upřímný..hlavní příběh mě začíná mírně nudit.tam už všichni víme, jak se to bude odvíjet, daleko více mně zajímá to, co bude potom v případě Gene Takovice. ()

Ten správnej člověk (2020) (S05E03) 

Tenhle díl byl mnohem slabší.Začátek mě zklamal, těšil jsem se na vývoj postavy Gene Takovice, mravenci na zmrzlině jsou pro někoho metafora, pro mě zbytečnost.Nebylo tam téměř nic, co by stálo za zmínku.Zbytečné odbočky.Potěšil jen návrat staré dobré dvojky z DEA. ()

S plným nasazením (2020) (S05E05) 

Pro mě nejnudnější díl..Doufám, že zbytek seriálu ještě nabere grády.Seriál je o Saulovi, a měl by se tedy zabývat jím a Genem Takovicem a neměl by se tak obšírně zaobírat Mikovou složitou povahou, mě to vlbec nezajímá nezajímá, to už víme z BB, že to je vylízaný, primitivní hovado, který by zabil vlastní matku, kdyby k tomu dostal od nějaké nuly a la Ffring rozkaz ()

Pochůzka (2020) (S05E08) 

Posrali jste se, nebo co?Ano, je to natočené skvěle, utrpení cítíte,ale jinak co?Není to trochu přitažené za vlasy? 31 mil v úděsném vedru s narvanými taškamí peněz?Bez vody?Mick neomylně zasáhne a zachrání Jimmymu život,aby pak totálně zpackal možnost získat auto a z těch sraček se dostali? ()

Neodpustitelné (2020) (S05E10) 

Naprosto skvělý finále před další řadou.Je na co se těšit.I když mám pochybnosti o svéprávnosti Fringa, protože tam poslal naprostý amatéry:) ()

Související novinky

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Nominace na Emmy 2023

Nominace na Emmy 2023

12.07.2023

75. ročník televizních cen Emmy čerstvě oznámil své nominace a pakliže jste alespoň trošku sledovali seriálovou tvorbu v uplynulém roce, nejspíš vás jednotlivé kategorie zase až tak moc nepřekvapí.… (více)

Nový seriál Vince Gilligana našel domov

Nový seriál Vince Gilligana našel domov

25.09.2022

Vince Gilligan už by nemusel do konce života nic dělat a jeho místo na seriálovém výslunní by mu stejnak nikdo nevzal. Po kritických i diváckých hitech Breaking Bad a Better Call Saul je zkrátka… (více)

Reklama

Reklama