Reklama

Reklama

Volejte Saulovi

(seriál)
  • USA Better Call Saul
Trailer
USA, (2015–2022), 52 h 16 min (Minutáž: 42–69 min)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Michael McKean, Miriam Colon, Raymond Cruz, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(63)

Tenhle prequel Perníkového táty nominovaný na Emmy sleduje život začínajícího advokáta Jimmyho McGilla a jeho proměnu na morálkou nesvázaného právníka Saula Goodmana. (Netflix)

Recenze uživatele BROKEN_ k tomuto seriálu (62)

Série 1 (2015) (S01) 

Jak žil Saul Goodman před události seriálu Breaking Bad? Myslím, že spin-off Better Call Saul je důstojný navázání na nejlepší seriál ever - Breaking Bad! Rukopis Vince Gilligana jde cítit, a proto se Better Call Saul může pyšnit kvalitním scénářem. Bob Odenkirk dokazuje, že dokáže utáhnout vlastní seriál, a jeho postava je jedna z mála ze seriálu Breaking Bad, která si zaslouží vlastní show. Takže, jestli máte rádi Breaking Bad, určitě nebudete zklamáni tímto dílem. Já jsem spoko. :) ()

Uno (2015) (S01E01) 

Za úvodních 5 minut děkuji. Mohli jsme aspoň na chvíli nakouknout, jak žil Saul po událostech Breaking Bad. Hezký. Jinak se jedná o dobrý, pohodový start tohohle spin-offu k dokonalému seriálu Breaking Bad. Závěr opět, jak jinak, navnadil na další díly. Tuco is back ! ()

Mijo (2015) (S01E02) 

Úvod s Tucem super. Scény s Mikem baví. Druhý díl má tempo lepší než první díl, a Saul dokazuje, že i on sám dokáže utáhnout seriál. I když je pravda, že na tohle tvrzení je ještě čas, každopádně, kvalitu to zatím má.Chci víc Mikea! ()

Nacho (2015) (S01E03) 

"Here's Johnny! " Bob Odenkirk je v roli Jimmyho ( Saul) vynikající. Komediální stránka neskutečně dobrá, skvěle jsem se bavil. "Máš tam plnou plínku? Hodíš ji po mně? Užvejkáž mě k smrti, co, dědku?" Scéna s Mikem a Jimmym TOP. :D ()

Hrdina (2015) (S01E04) 

Závěrečná scéna rozesmála :-D ()

Pasáček z hor (2015) (S01E05) 

Trošku slabší epizodka, která má pomalejší tempo, a nic moc se neděje. Každopádně jsme se dozvěděli pár věcí o Chuckovi, za což pěkně děkuju. Úvod se sexy-záchodem pobavil. Doufám, že Mike nebude jenom sedět u brány, chci ho víc! ()

5–0 (2015) (S01E06) 

V tomhle dílu jsme nahlédli do nitra Mika, a musím říct, děkuju. Jonathan Banks je bravurní, až si někdy říkám, jak to, že více nehraje. Tenhle herec mě baví. Každopádně, díl je zatím nejlepší z první série, a Better Call Saul mě zatím pěkně baví. Takže, jen tak dál. : ) ()

Bingo (2015) (S01E07) 

Díl, který se zabývá nudným právnickým případem. Jo je to pomalejší díl, a nic moc nedějící se, i tak je to pořád show, která dokáže udržet u obrazovky díky postavám a někdy dobrými scénami. Nejlepší část - bezesporu ta s Mikem, kde hledá peníze. Slabší 4*. Příště to chce něco zajímavějšího. ()

Rico (2015) (S01E08) 

Chuck je hrozně divná postava, takovou jsem ještě neviděl. Každopádně se jedná o díl, který má zajímavější případ a scény, které bavily, oproti předchozí epizodě. Jen by to chtělo na závěr série něco většího, tak jsem zvědav jestli tvůrci s něčím na závěr přijdou. :) ()

Pimento (2015) (S01E09) 

Zasraná společnost HHM a zasraný Chuck. Prozatím nejlepší epizoda 1 série. Velice povedený díl, který má dobré zvraty, při kterých budete zírat na obrazovku, a budete si klást jedinou otázku - Proč? Jsem zvědavý na závěr 1 série, doufám, že Jimmy jim ukáže zač je toho loket. A poslední věc, kterou bych chtěl zmínit, je dějová linka s Mikem. Celá jeho část s Trevorem z GTA V, byla super, ale asi to moje nadšení může zato, že to byl Trevor! Tak jako v seriálu The Walking Dead, je super ho vidět. Doufám, že se ještě ukáže, byla by škoda ho nevyužít. :D ()

Marco (2015) (S01E10) 

Skvělé zakončení 1 série. Celá ta část s Marcem a Jimmym, byla výborná. " Ty nejsi Kevin Costner! " - na tuhle část bych se mohl dívat často, a určitě by mě to neomrzelo. Jinak se mi líbí, že se v závěru děj posunul dál, a já se těším na další řadu. Better Call Saul je sice o level slabší než Breaking Bad, ale je to opravdu kvalitní seriál. :) ()

Série 2 (2016) (S02) 

Stejně jako u seriálu Breaking Bad, tak i tady je další série lepší a propracovanější. Líbila se vám první série? Tak u té druhé není o čem mluvit. Vince Gilligan a spol. jsou zkrátka frajeři, kteří moc dobře vědí, jak pracovat s dějem a hlavně s postavami. Nejvíc mě bavil Mike, který se zapletl s Hectorem Salamancem. Jimmy, Kim a Chuck velmi dobrý, jsem zvědavý kam to Kim dotáhne. S tímhle seriálem jsem velmi spokojen, a vlastně očekávám to stejný, jako v případě Breaking Bad. Každou další sérií lepší a lepší show. Jen tak dál :) ()

Změna (2016) (S02E01) 

SG was here. Za mě hrozně fajn úvod do 2 řady. Pokračuje se přesně tam, kde 1 série skončila, jako by tohle byl 11 díl 1 série, super. Bob si užívá každou scénu, hrozně mě baví. Jen tak dál :) ()

Příštipkář (2016) (S02E02) 

"Budete muset natočit video". - skvělý díl. Jimmy opět nezklamal. :D ()

Amarillo (2016) (S02E03) 

S Mikem to bylo zajímavější než s Jimmym. Závěr navnadil na další díl, takže plusové body. Jinak to byl slabší díl, který se veze v klidném tempu. Uvidíme co bude dál, snad se to s Jimmym rozjede ve velkém. :) ()

Bez rukaviček (2016) (S02E04) 

Vždycky když je na scéně Tuco, je to super podívaná. :) ()

Rebecca (2016) (S02E05) 

Odkaz na Klub rváčů byl TOP! Celý díl bych ohodnotil 4*, ale poslední scéna to zvedla na 5*. Vidět Hectora Salamanca, bylo super. A i když se díl nese v poklidném tempu, hrozně mi to sedlo, nemám s tím problém. : ) ()

Bali Hai (2016) (S02E06) 

Hodně kecacý díl, ve kterém dostala největší prostor Kim, a s ní je to celkem nuda. Kdo to ale zachraňuje, je Mike. Scéna kdy se objeví dvojčata Leonel a Marco..... přiznám se, že se mi zastavilo srdce. Ta scéna byla TOP! A to stejný scéna v restauraci, kde byl s dvojčaty i Hector Salamanca. To bylo super. Zbytek byl horší. :) ()

Nafukovačka (2016) (S02E07) 

Konečně dostal hlavní slovo Jimmy, a tak tu máme velmi povedený díl. Celá část, kdy se Jimmy chová jako kretén v práci, byla zábavná, energetická, zkrátka hodně mě to bavilo. Epizoda má nápadité dialogy, které jsou oproti nudnějšímu předchozího dílu zajímavější. Celkově jsem spokojen. Dobře se to rozjíždí. :) ()

Fifi (2016) (S02E08) 

Úvodní sekvence bez střihu, je luxusní! Miluju scény bez střihu. Kamera v tomhle díle zaslouží pochvalu. PARÁDA! ()

Související novinky

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Nominace na Emmy 2023

Nominace na Emmy 2023

12.07.2023

75. ročník televizních cen Emmy čerstvě oznámil své nominace a pakliže jste alespoň trošku sledovali seriálovou tvorbu v uplynulém roce, nejspíš vás jednotlivé kategorie zase až tak moc nepřekvapí.… (více)

Nový seriál Vince Gilligana našel domov

Nový seriál Vince Gilligana našel domov

25.09.2022

Vince Gilligan už by nemusel do konce života nic dělat a jeho místo na seriálovém výslunní by mu stejnak nikdo nevzal. Po kritických i diváckých hitech Breaking Bad a Better Call Saul je zkrátka… (více)

Reklama

Reklama