Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to největší akce roku. Přichází Wrestlemania! S pořadovým číslem 30 nás uchvátí těmito zápasy:
WWE WH Championship Match - Randy Orton (c) vs. Batista (Popřípadě VS. Daniel Bryan nebo VS. Triple H)
Single Match - Undertaker vs. Brock Lesnar
Single Match - John Cena vs. Bray Wyatt
Single Match - Daniel Bryan vs. Triple H
Andre the Giant Memorial Battle Royal Match
Vickie Guerrero Divas Championship Invitational match
6-Man Tag Team Match - The Shield vs. Kane & The New Age Outlaws
KICKOFF SHOW:
WWE Tag Team Championship Match
The Usos (c) vs. Ryback & Curtis Axel vs. Los Matadores vs. Cesaro & Jack Swagger
Jako speciální host show se na obrazovkách objeví legendární Hulk Hogan. Wrestlemania může začít! (spiderakhero)

(více)

Recenze (4)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec hodnotím čtyřmi hvězdami, né že by mě zápasy nějak zvlášť uchvátily, ale celkově to byla zlomová wretlemánie. Byla 30tá, byla pompézní a v pár věcích překvapila, či doslova šokovala! Spoiler: Asi největší šok jsem měl, když Undertaker prohrál! Pro Undertaker mi to přišlo docela nedůstojné, Streak mu vzal Brock Lesnar, který s ním nikdy neprohrál na velkém eventu. Pokud mě Taker prohrát tak mu to měl vzít před dvěma lety Triple H, který by si to zasloužil o mnoho více než Lesnar, byl by to odvetný zápas každý by to chápal a nebo se už zkrátka Taker neměl letos vracet i předloni. Pokud při zápase opravdu utrpěl silný otřes mozku, tak tím hořčejší pro něj rozloučení s WWE muselo být. Fight Daniela Bryana s Tripleh ušel, ale závěrečný Triple Threat byl o dost lepší. Andre the Giant Memorial Battle Royal Match potěšil, ale rozhodně ho měl vyhrát BigShow!!! Cena vs Wyatt byl průměr až lehký podprůměr, Cenův boj s tím být dobrý nebo zlý jsem mu vážně nebaštil. A 6-man Tag byl rychlý, ale výživný! Začátek ultravtipný v podání Hogana, Austina a Rocka!!! V celku spokojenost, ale dávno už to není to, co to bývalo... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Od třicátého ročníku jsem čekal větší mazec, ale i tak stále bezva podívaná. Namátkou pár těch hlavních zápasů. Daniel Bryan se střetl s Triplem H a motivací jistě bylo, že vítěz se připojí do zápasu o oba tituly WWE o které se měl utkat Randy Orton s Batistou. Po docela dobrém zápase zvítězil Bryan a jelikož Triple je sportovní kluk a umí prohrávat tak mu jen lehce židlí přerovnal ruku aby to v tituláku měl trošku veselejší. Dále se utkal John Cena a Bray Wyatt a to byl pro mě nejlepší souboj letošní Wrestlemanie. Wyatt familly jsou totální psycho týpci a vypadají spíše jako postavy z buranského hororu než jako wrestleři a co naplat Bray to velmi dobře ví a dokonale si to užívá. Jeho psycho charakter pro mě nemá chybu a jeho zápasy mě opravdu baví. Fandil jsem sice o ždibec více Cenovi, ale Wyatt je prostě ukázkový bad ass a překvapivě kvalitní silovej wrestler. Zápas se povedl, oba dva měli silné momenty a konec byl opravdu povedený. Dále se mrkneme třebas na zápas legendárního Undertakera s mnou neoblíbeným Bročkem Lesnarů. Undertaker a jeho úžasná série 21-0 mluví za vše, na druhé straně Lesnar ať je jak je tak působí dojmem neporazitelného monstra a co si budeme namlouvat jako bejvalej UFC šampion by v reálu asi všechny ostatní wrestlery zadupal do země. Tohle ale reál není takže šance byly na obou stranách. Přál jsem si aby Undertaker svou sérii prodloužil každopádně protivník byl strašlivej. Zápas to nebyl špatnej oba dva ochutnali závěrečnej chvat svého soupeře a pak Undertaker zaujal svou pozu kdy si dramaticky přejede palcem přes krk a vrhl se na dodělání Lesnara. Jestli byl úspěšný a nebo naopak Lesnar dokázal brutálním protiútokem zvrátit zápas to si zjistěte sami. Každopádně to bylo vyrovnané. Poslední zápas o kterém bych se zmínil je titulák ve kterém se střetli Randy Orton, Batista a Daniel Bryan (už chápete že první zápas jsem prostě musel prozradit) no fandil jsem Viperovi (Orton) ale zápas byl takovej všelijakej. Bryan s totálně pochroumanou ručkou tam čutal jako blázen aby následně vždy dostal tečku od jednoho či druhého a odkutálel se pryč a následně opět čutal...no Viper s Batistou asi chytli nervy jelikož to co tam předvedou ve chvilkové spolupráci tomu já říkám totální poprava Bryana a absolutně nechápu že se pak do zápasu ještě vrátil. Takové double KO jsem snad ještě neviděl. Každopádně vstal z mrtvých a opět se nacpal do boje. Konec zápasu dopadl přesně tak jak jsem se bál a někoho to potěší někoho zklame. Kromě těchto soubojů byl i battle royal a nebo zápas vnadných děvčat v čele s AJ Lee takže každej si přišel na svoje. Osobně jsem spokojenej ale jak jsem už psal na začátku na plnej počet bych čekal větší pecku. I tak ale podařená akce. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařená WrestleMania. Velkolepá show, veliké hvězdy WWE a skvělé zápasy tentokrát i s překvapivými výsledky. Kdo mohl přepokládat, že Big Show svůj velký zápas o trofej Andreho Gianta nevyhraje, že nezvítězí ani neporazitelný Undertaker, a že stále obrovsky silný Brock Lesnar prolomí jeho jednadvacítkovou sérii. Tahle Wretlemania nastavila linii pro další vývoj v WWE, je nová, jiná a poměrně zajímavá. Jediné co mě vlastně nepřekvapilo vůbec, bylo vítězství Daniela Briana v obou zápasech, to se zdá sice nereálné, ale vlastně to bylo pro všechny kdo Wrestling sledují docela očekávatelné. Škoda trošku hloupě uchopeného tématu neskonalé dobroty toho přestárlého hoppera Johna Ceny, Bray Wyatt i se svou "rodinkou" je daleko sympatičtější ve svém záporném projevu než věčně kladný Cena.Na druhou stranu Shield si konečně došel pro svou kladnou roli, kterou jeho členové zvládají stejně dobře jako tu zápornou, Kane odstartoval novou fázi své zuřivosti a Usovi předvedli to nejlepší ze svého umění. Za mě 80%. ()

Reklama

Reklama