Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzpomínkový pořad divákům připomene největší hity našeho nejpopulárnějšího zpěváka a několik zábavných scének z cyklu, který v sedmdesátých letech bavil diváky televizních obrazovek. Zasmějeme se u scénky s F. Holzmannem, který chce Gottovu fotografii pro svého syna, nebo při pěvecké imitaci proslulé hvězdy v podání A. Ulma, J. Hanzlíka, J. Krampola a P. Altmana. Poslechneme si nesmrtelné šlágry, mj. Je krásné lásku dát, Už z hor zní zvon, Když pláčeš, když se směješ, Cesta rájem, Přijela pouť a mnoho dalších... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

mardun 

všechny recenze uživatele

Keci jako normalizacni zabava jsou uz dost trapny, jak se lidi meli driv bavit nebo co meli poslouchat? to jako mel kazdeje poslouchat ty debilni plastic people na tripu? Kazdej ma jinej hudebni vkus a pokud ta "Normalizacni zabava" byla dobra pro SRN tak proc ne pro CSSR. Doba byla takova a to clovek nezmeni, ale odsuzovat vse co bylo pred revoluci povoleno za spatne a vynaset do nebe vse co bylo zakazane, je naprosta blbost a udela to jen clovek ktery v ty dobe nezil. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemný vzpomínkový střihový pořad na koncerty Karla Gotta, které uváděl v divadle ve Slaném a které v televizi běžely jako pořad "Zpívá Karel Gott". Hudebně je to samozřejmě mix všeho možného, je ale dobře, že se podařilo do sestřihu zařadit i pár vtipných scének, které často doplňovaly mistrovo zpívání. Pro mne osobně je tento pořad ukázkou Gottova pěveckého mistrovství a ať už Gotťáka máme rádi nebo ne, jeho profesionalita a pěvecké umění se popřít opravdu nemá. A je zábavné i sledovat mistrovo pohybové nenadání. Obsah: v první polovině pořadu zazní pouze písně, pak zahraje Felix Slováček a první půlku uzavře památná scénka Karla s Felixem Holzmannem, židlí, vnukem a fotkou. Druhou polovinu z větší části tvoří scénka s imitátory Karla Gotta - Aleš Ulm, Petr Altman, Jaromír Hanzlík a Jiří Krampol nejdříve předvedou mluvený projev, pak dokonce i zpěv. Gotťák přidá pár písní a sestřihu je konec. ()

Reklama

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Sterilní vrchol normalizační zábavy. Mistr jen krátce po té, co v Redutě slezl z pódia Anticharty, kde řečnil coby jeden z hlavních řečníků o tom, jak je důležité uměním a zpěvem budovat socialismus, odjel do Slaného budovat socialismus a pranic ho nezajímalo, co tady Husákův režim provádí...ta perzekuce velké části národa, panující cenzura, hermeticky uzavřené hranice, Železná opona, na jejíž linii pohraničníci střílejí do vlastních spoluobčanů, stovky politických vězňů, StB špehující a šikanující téměř každého, kdo povinně nejásá u oficiální normalizační kultury... ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Karel jako vždy čistě technicky vzato ve formě, ale zpívající vesměs hlouposti. Kapela - sestava od vynikajících hudebníků Fořta, Rokla a Týfy přes špatného Slováčka (jehož unylá sóla už desítky let nesnáším) až k totálnímu mimoňovi Štaidlovi...takže jen některé komediální výstupy ujdou - s odřenýma ušima. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama