Reklama

Reklama

Film navazuje na fenomenální celosvětový úspěch Wanova filmu V zajetí démonů. Tentokrát manželský pár odcestuje do severního Londýna vyšetřovat jeden z nejhrůzostrašnějších případů paranormálních aktivit, aby pomohl svobodné matce, která žije sama se svými čtyřmi dětmi v domě zamořeném zákeřnými duchy. (Freeman Ent.)

Diskuze

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Nejlepší akční sci-fi všech dob je jednoznačně Matrix. Kromě dokonalé akce a výborných triků, které ocení běžný mainstreamový divák, obsahuje totiž zároveň i nesmírnou hloubku, která je zase určena pro náročného diváka. To činí z Matrixu absolutně komplexní snímek, který bude v průběhu věků sotva překonán. Jakýkoliv Terminátor mu jednoduše nesahá ani po kotníky.

TheRaven

TheRaven (hodnocení, recenze)

TheDon

Zatím se jako desetiletý borec vyjadřuješ jen ty. ;-) Mně je přece uplně jedno, proč se ti nějaký film líbí nebo ne, nemusíš se rozčilovat.

na příspěvěk reagoval TheDon

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

TheDon

Tak tak, jednička je dobrý ponurý akční sci-fi, ale dvojka, to je přelomovej film a dost možná nejlepší akční sci-fi všech dob, nejenom díky přelomovým trikům, který vypadaj skvěle i dneska, ale hlavně skvělým dějem, výborným záporákem a Arnieho nejlepší rolí, kurva jak vytáhne tu brokovnici z pugétu růží... epic :-)

 

Genisys je totální shit.

na příspěvěk reagoval Psychor, Martin741

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

TheRaven

tobě je deset? ty vole...to byl prostě trikově přelomovej film...když výlitla jednička, čuměl sem, jak si řeže voko z palice...ve dvojce sem čuměl celou dobu....ale to není jen o tom...je to sequel, není to žádnej remake nebo podobná sračka....tak se naučte žít s tím, že je to kvalitativně minimálně srovnatelný s jedničkou...

a přestaň se tvářit, jako že jsi strašnej borec....

na příspěvěk reagoval Pítrs85, TheRaven

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheRaven

když sem byl malej, tak sem dvojku měl mnohem radši a právě ten palec na horu, byl tak boží a dneska ? dám raději přednost jedničce 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDon

radši Kyle Reese vs T-800, minule dávali dvojku v televizi a já to ani nedokoukal, za to jedničku tu sem dokoukal a ještě sem si říkal jak že to bylo fajné 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Já bych řekl především více prostoduché. Terminátor je po kvalitativní stránce předchůdcem superhrdinských filmů ve všech myslitelných aspektech, tedy nenáročná podíváná plná akce a efektů, jen s tím rozdílem, že si uchovává prvky originality.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

TheRaven , Yoshitsune

Na mě i po těch letech prostě působí a vždycky už asi bude Terminátor 2 jako prostě něco co předčilo fantastickou jedničku nehledě na to že je to přesně ale jak píšeš, více akční více výbušném více efektní a prostě tak nějak více cool :-)

na příspěvěk reagoval Psychor, Yoshitsune

TheRaven

TheRaven (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Kdysi mi druhý Terminátor opravdu připadal lepší, protože více akce, více výbůchů, více efektů a více holyvůůd. Ale teď už je to pro mě spíš blbinka na pobavení oproti temné, syrové a drsné "jedničce". Takže pochybovat o tom lze a považuju původní film za nesrovnatelně lepší než sladké pokračování.

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

TheRaven

Terminátor 2 jednoznačně lepší než jednička o tom nejde ani snad pochybovat prosím tě. Spíše například takový Aliens oproti Alien by nebyl zrovna nejlepší příklad, protože Aliens byl například o dost jiný film než první Alien od Scotta. Jenom tak pro příklad jsem uvedl Vetřelce. 

na příspěvěk reagoval TheRaven

KUFI

KUFI (hodnocení, recenze)

V zajeti dementu...jednotka nebyla spatna, tak jsem zvedavej co z toho vyleze tentokrat. Preci jenom pokracovani bejvaji (vyjma Terminatora 2) horsi..

na příspěvěk reagoval TheRaven

Související novinky

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

26.12.2018

Noční můra v Elm Street už se jednoho remaku dočkala. Snímek z roku 2010 byl ale těžký propadák, a to jak po stránce finanční, tak i mezi diváky a kritiky. Studio New Line Cinema ale o pět let… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

07.02.2017

James Wan narazil hororovou zlatou žílu. Jeho duchařina V zajetí démonů vydělala 318 milionů dolarů (stála přitom jen 20) a dvakrát tak drahý sequel utržil 320 milionů. V tu chvíli už měl po premiéře… (více)

Reklama

Reklama