Reklama

Reklama

Film navazuje na fenomenální celosvětový úspěch Wanova filmu V zajetí démonů. Tentokrát manželský pár odcestuje do severního Londýna vyšetřovat jeden z nejhrůzostrašnějších případů paranormálních aktivit, aby pomohl svobodné matce, která žije sama se svými čtyřmi dětmi v domě zamořeném zákeřnými duchy. (Freeman Ent.)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Mně to ve finále po nějaké době fakt zklamalo. Čekal jsem víc. Jako odborník na horory.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

neviete niektomu viac o tom duchovi mnisky? lebo meno muzske ale obleceny ako zena...ci to bol cisty demon ktory nikdy predtym nezil?? kazdopadne nadherne strasidelne postava tvar hrozostrasna teda pokial nevystrokoval zuby a neskriekal vtedy bol viac smiesny ako strasidelny :D

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

gfrusvk

Může si to dovolit každý režisér, proč by nemohl? Jen tady to není tolik vidět, když od první minuty nasadí takové tempo, že až dokonce nepoleví. Dvě hodiny je dlouhý čas a nepamatuji horor, který by měl až takové tempo.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Psychor

Nemyslím si, že je to nějak rušivý. Já se tomu ani trochu nezasmál, udělal bych to samé, co policisti. Prostě a jednoduše byli posraný, nevidím to jako problém, že utekli jak prašivý psi.

gfrusvk

gfrusvk (hodnocení, recenze)

Psychor

totálny súhlas s tou komédiou, presne som mal rovnaké pocity celý čas, bolo tam tých humorných vložiek viac. Ale niekto ako Wan si to môže dovoliť. Prečo? Pretože proste môže. :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tak hned na začátku byla například mladá Hodgsonová načapána s cigaretou, kterou posléze dokouřila sama učitelka, nebo scéna s prchajícími policisty. Jedná se o zdánlivé maličkosti, ale když je jich více, tak z pohledu atmosféry působí vyložně rušivě. Běžný divák si zřejmě vůbec neuvědomuje, že pokusy o tato jemná humorná "obohacení" jsou vyloženě kontraproduktivní a v hororovém žánru nemají žádné místo, avšak já (jakožto hororový expert) jsem na ně vyloženě alergický. Naštěstí nedosahovaly takové míry a intenzity jako třeba v téměř komediálním Insidious 2, a tak si V zajetí démonů 2 drží úroveň velmi kvalitního hororu.

na příspěvěk reagoval gfrusvk, Pilda17, Cech

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

inac ked ta mniska ma mat vlastny film tak by si zasluzila dobreho scenaristu aj rezisera lebo ten demon je tak odpudivy a strasidelny ze keby sa to dobre natoci moze byt z toho riadny hit :D studio by si mohlo dat zalezat

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

třeba tady Psychor je připosránek, připosránek se bojí i motýlů, takový člověk nic nevydrží 

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Psychor

Jaké úsměvné vložky? Bylo plné kino a nikdo se ani jednou nezasmál. Jo počkej, při lekačce, kdy za námi seděl nějaký kluk, lekl se tak, že zapištěl jak holka a švihal jí směr východ. To byla docela komická vložka, ale o ničem jiném nevím.

na příspěvěk reagoval Psychor

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

no na tom nieco bude sice deti zazili len to obycajne strasenie nevideli stareho ducha ani demona no ak ano a po tomto by ostalo psychicky OK tak sa jedna o rodinu terminatora :D 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Posednutí démonem je podobné těžké nemoci. Není žádný důvod domnívat se, že ti, kteří projdou touto zkušeností, musí nutně utrpět psychickou újmu. Vše záleží na stavu mysli daného jedince. Někdo vše hodí za hlavu a snaží se žít jako dříve, někdo naopak propadne sklíčenosti a začne se v dané situaci utápět. Rodina Hodgsonova byla naštěstí tím prvním případem. Tedy jakožto hororový expert, který je zároveň obeznámen s psychologií nemoci, musím konstatovat, že se o žádnou logickou chybu nejedná. Jestliže Wana za něco kritizovat, tak především za pokusy o lehce úsměvné vložky, které zcela nesmyslně narušovaly místy opravdu precizně vystavěnou hororovou atmosféru.

na příspěvěk reagoval Pilda17

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

:D ale proste wan taky terror spravil na tie postavy ze nieje mozne aby vsetky boli na konci toho pribehu pri zmysloch a dokonca sa tam usmievali to je proste nepravdepodobne a ako som pisal uz pocas filmu ma neskutocne zarazalo co tie postavy prezivaju a stale su na tom psychicky uplne v pohode skoda ze reziser toto ale ze doslova odignoroval..dal som tomu 5 hviezdic a menit to nebudem lebo film je na 5 hviezdiciek urcite ale nepaci sa mi ta ignoracia logiky 

na příspěvěk reagoval Psychor

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

teraz som si vlastne uvedomil jedno velke minus nad ktorym som rozmyslal uz pocas filmu a to ze absolutne nikto z postav hlavnych alebo vedlajsich neutrpel po tom sialenstve nejaku logicku psychicku ujmu a co ma zaraza tak hlavne dcera 14 rocna a ta mladsia posadnuta boli uplne OK ja by som si vystrelil mozog z hlavy dalej by som zit urcite nedokazal...takze to ma mrzi ze je to dost nepravdepodobne..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

akurat som dosiel z kina domov film sa zacinal o 22:30 takze  atmosferu bolo postarane :D neskutocny film mozem len  tlieskat tie strasidla boli naozaj uzasne vybrane a este dlho mi to neda spat ....nelutujem ani cent :D

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wan se ukázal, dvě hodiny utečou jak nic a navíc nám nedá ani čas na odpočinek, Wane styď se! Krása po kině velké nadšení.

Související novinky

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

26.12.2018

Noční můra v Elm Street už se jednoho remaku dočkala. Snímek z roku 2010 byl ale těžký propadák, a to jak po stránce finanční, tak i mezi diváky a kritiky. Studio New Line Cinema ale o pět let… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

07.02.2017

James Wan narazil hororovou zlatou žílu. Jeho duchařina V zajetí démonů vydělala 318 milionů dolarů (stála přitom jen 20) a dvakrát tak drahý sequel utržil 320 milionů. V tu chvíli už měl po premiéře… (více)

Reklama

Reklama