Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

Namísto otrlecké podívané mísící humor s kanibalstvím a vražděním dostáváme úmornou žvanírnu s překombinovaně sofistikovanými dialogy, kde každá postava má na každou situaci pohotově k dispozici štiplavý bonmot, optimálně tak o rozsahu delší novinové zprávy. Vyprávění o skupině postav, které v prostoru restaurace bez oken uvězní skupinka vyšinutých maniaků, kteří si chtějí na svých vězních postupně zgustnout fyzicky i gurmánsky, dostává krutou meta rovinu, když film z diváků svou nesoudnou košatostí a nadsázkou měnící se v manýru vysává jakýkoli život, takže pak ani nedokážou odejít ze sálu. Další rovinou tohoto meta hororu představuje orwellovský úděl všech postav, které coby figurky zbavené vlastní vůle musejí pronášet zhovadilé sentence a chovat se jako dementi z popudu sadistického scenáristy. "Gravy" působí jako jeden z řady devadesátkových klonů Tarantinovek, jejichž tvůrci také mysleli, že k úspěchu stačí rozšafné monology a bizarní postavy. Bohužel se k tomu ještě přidává syndrom shitty post- quality TV, kde pokud nemáte reálné kvality, stačí diváky umlátit okázale blafovanou sofistikovaností. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

60% - komentář 20ti slovy: Bez pointy a příběhu, ale vtipné momenty a občas i kecy, s naprosto úžásným soundtrackem! Úchylně se bavili všichni, jak kanibalové, tak "obědové" :D ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Blbě to celé není, ale totální prvoplánovost a s ní spojené vaření z vody je pokryto tunou žvástů, které pijou krev. Práci si někdo dal, natočené to není špatně, ale zas tak dobří kluci a holky nejsou, aby utáhli film o ničem. Docela škoda, třeba příště. 40% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Halloweenska gore komédia o partičke pochybných zamestnancov mexickej reštaurácie, ktorí sa stanú rukojemníkmi tria kanibalov. Vcelku krvavá a štýlová, avšak hroznými postavami a otravnými kecami prepchatá vec. Nemám rád filmy, kde mi úplne všetci lezú na nervy a ničím iným sa to nevyváži, no a toto je práve taký prípad. Škoda, lebo pár momentov bolo naozaj fajn a ani celkovo by som nepovedal, že to bolo priam zlé. Avšak ani dobré. Možno to sadne niekomu, kto by mal chuť na bizarnú, neserióznu home invasion variáciu, plnú podivínov a veselého audio-vizuálu. ()

Reklama

Reklama