Reklama

Reklama

Darwinovy ceny

(pořad)
Publicistický
2013, 4 min

Účinkují:

Richard Cacák

Obsahy(1)

Možná už jste zaregistrovali tzv. Darwinovu cenu, která se každoročně uděluje lidem, kteří potvrdí teorii přirozeného výběru tou nejhloupější smrtí, jakou si dokážete představit. Hrají ruskou ruletu s automatickou pistolí, na auto si přidělají leteckou raketu atp. Richard Cacák pro Stream.cz připravuje jakousi light verzi, kde budeme ukazovat šílence, kteří hazardují se svým životem a také jsou na pokraji vyřazení svých nebezpečných genů z lidského genofondu. Smrt ale zásadně neuvidíte, jen obrovskou dávku lidské blbosti. (StreamCZ)

(více)

Recenze (43)

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Třeba by to byl i docela fajn pořad na zabití čtyř minut (pun intended), já ho ovšem nedokážu sledovat, protože to všudypřítomné uširvoucí skřehotání antitalentovaných Pearl Jam vraždí moje ušní bubínky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád neškodnou zábavu přirozeně plynoucí z lidské debility a tak mi v Darwinových cenách nechybí ani smrt ani poletující končetiny. Plně mi stačí výkony výjimečných homů sapiensů, kteří si byli místo zbytečných mozků a pudů sebezáchovy několikrát nafasovat neschopnost posouzení vlastních schopností. Za mne tedy velká gratulace a 60%. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Lidská hloupost je někdy až k neuvěření!!! Z těch pitomců až doslova mrazí. Procenta někdy dost nadhodnocené. Jeden z lepších pořadů na streamu. / Viděné epizody *150.dílů / ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nechápu, kterého trupa napadlo pojmenovat tenhle pořad Darwinovy ceny, když se v ních záměrně neukazuje nic, co by si onu cenu mohlo zasloužit... Ehm... Vlastně je to jen výběr pár videií stažených z youtube s nudným moderátorem a dost amatérským naklíčovaným studiem. Do raněnýho koně, tohle je hnus, vždyť i ryzí amatéři, kterým za zadkem nestojí streem to zvládají mnohem lépe. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když i tady si myslím, že zebra je víc had než tohle pořad, tak V Darwinovejch cenách je aspoň všechno takový, jaký to bejt chce; Cacák vtipnej a debilové k smíchu. Ideální do nálady "to asi nebyl dobrej nápad." ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Darwinovy ceny nelze než nemilovat. Neskutečná je ta lidská hloupost a blbost a někdy i přeceňování vlastních sil a schopností. Cacák je velmi vtipně komentuje a i když si dnes už celé až hodinové fail compilations můžeme pouštět na jutůbu, přesto mně tenhle pořad baví. No a konečně, po jednom z úrazů, kdy jsem si pravda já sám dost koledoval a tam nahoře měli hodně perný den aby ode mně odehnali tu zubatou, jsem byl prý dle přátel také kandidát na nominaci. Bohužel jsem se diskvalifikoval tím, že jsem při výrobě poličky nezemřel a tak mi dnes na onu imaginární účast v této soutěži zůstala na břiše nepěkná a neimaginární jizva :-)! Je ale pravdou, že dnes už obcházím flexu s velkým respektem a od té doby jsem ji neměl puštěnou...(samozřejmě až k tomu možná jednou dojde tak tam vrátím i tu ochrannou objímku, která má zachytávat kusy roztrženého řezacího kotouče..). Takže jako jeden ze soutěžícíh a tedy opravdu povolaný k hodnocení nemohu jinak než dát za pěkné 4 hvězdičky. * * * * ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Za nápad s Darwinovou cenou k samolikvidaci vlastního DNA dávám pobavené 4*. Kdybych měl někdy chuť brouzdat internetem a mařit čas hledáním magorů, kteří nemají co pořádného na práci, což jakože nemám, tak tenhle tu a tam shlédnutý pořad mi to hledání značně ukrátí. Tak aspoň tak. ()

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

První díly obsahovaly opravdu povedená videa. Ovšem jak to tak bývá i u Darwinových cen podle mého názoru dochází inspirace, a tím klesá i kvalita. Nicméně další z pořadů, u kterého jsem nevynechal ani díl a každý týden si rád pustím další. 4-5* ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý pořad na Streamu o lidských failech. Člověk by ani nevěřil, čeho všeho jsou lidi schopní... ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Přidaná hodnota - nula. Studio - hnus. Moderátor - otřes. Hudba - bez komentáře. Suma sumárum? Viz přidaná hodnota. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Toma Vidleho alespoň rozpoznám hudební předěl. Tudíž shledávám Do the Evolution od Pearl Jam jako skvělou volbu. Ještě lepší by byl Genius od Pitchshifter, ale to by se už Tomík asi rozbrečel. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Málo akční, málo vypečené, ale přesto pobaví a člověk se neustále musí divit, jakými blbci je obklopen... 3* ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Blbci hold nevymřou.. Na videa se někdy podívám, ale jinak nic velkého neočekávejte :). ....HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pořad postavený na pouštění "Darwinových" videí z internetu. Darwinových v uvozovkách, protože, pan Cacák nebo kdo vybírá ty videa, je úplně mimo mísu. Jak někdo může považovat adepta na Darwina například adrenalinového sportovce. Nebývá to pravidlem ale minimálně třetina všech videí nemůže být myšlena vážně. A navíc nejedná se o smrtelné zranění. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Pořad hodně nízkonákladový a hodně průměrný (jako většina produkce Streamu), který kromě komentářů moderátora není ani tak vtipný jako spíše děsivý (když si člověk uvědomí, co žije mezi námi). Diváky s dobrým hudebním vkusem ale určitě zaujme a potěší skvělou hudbou... https://www.youtube.com/watch?v=aDaOgu2CQtI ()

comicsMax 

všechny recenze uživatele

Když nemáte co dělat, nebo vám váš život připadá na zabití a sami o sobě si myslíte že jste idioti je tento pořad pro vás. Některé díly mohou být až nechutné. Ale koho z nás nepobaví debilita ostatních natočená na výšku mobilem s špatným rozlišením. ()

Reklama

Reklama