Reklama

Reklama

Darwinovy ceny

(pořad)
Publicistický
2013, 4 min

Účinkují:

Richard Cacák

Obsahy(1)

Možná už jste zaregistrovali tzv. Darwinovu cenu, která se každoročně uděluje lidem, kteří potvrdí teorii přirozeného výběru tou nejhloupější smrtí, jakou si dokážete představit. Hrají ruskou ruletu s automatickou pistolí, na auto si přidělají leteckou raketu atp. Richard Cacák pro Stream.cz připravuje jakousi light verzi, kde budeme ukazovat šílence, kteří hazardují se svým životem a také jsou na pokraji vyřazení svých nebezpečných genů z lidského genofondu. Smrt ale zásadně neuvidíte, jen obrovskou dávku lidské blbosti. (StreamCZ)

(více)

Recenze (43)

brckoveliky1 odpad!

všechny recenze uživatele

Motání jablek a hrušek. Že nejde o smrtelná videa chápu, byť je to v rozporu s hlavní myšlenkou těchto cen. Ale že se tz motají videa opravdových hlupáků s nehodami profesionálních kaskadérů nebo jen nešťastné náhody zachycené na kameru je smutné. O velmi slabém komentáři už ani nemluvím. Kvalita v čase rapidně upadá. Myslel jsem si, že pan "komentátor" se bude snažit zlepšovat, ale už to není ani k smíchu, spíše k pláči. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Darwinovy ceny nelze než nemilovat. Neskutečná je ta lidská hloupost a blbost a někdy i přeceňování vlastních sil a schopností. Cacák je velmi vtipně komentuje a i když si dnes už celé až hodinové fail compilations můžeme pouštět na jutůbu, přesto mně tenhle pořad baví. No a konečně, po jednom z úrazů, kdy jsem si pravda já sám dost koledoval a tam nahoře měli hodně perný den aby ode mně odehnali tu zubatou, jsem byl prý dle přátel také kandidát na nominaci. Bohužel jsem se diskvalifikoval tím, že jsem při výrobě poličky nezemřel a tak mi dnes na onu imaginární účast v této soutěži zůstala na břiše nepěkná a neimaginární jizva :-)! Je ale pravdou, že dnes už obcházím flexu s velkým respektem a od té doby jsem ji neměl puštěnou...(samozřejmě až k tomu možná jednou dojde tak tam vrátím i tu ochrannou objímku, která má zachytávat kusy roztrženého řezacího kotouče..). Takže jako jeden ze soutěžícíh a tedy opravdu povolaný k hodnocení nemohu jinak než dát za pěkné 4 hvězdičky. * * * * ()

Reklama

Mikovec 

všechny recenze uživatele

Docela zvláštní pořad, který hodnotí staré snímky z youtube ještě zvláštnějším způsobem. Kde lidé, kteří si ublíží vědomě, vlastní blbostí jsou pod hranicí těch, kteří byli blízko smrti kvůli určité nehodě. Ale na streamu jeden z těch lepších. Pokud neberu to nesmyslné hodnocení a to, že si takováto videa může člověk dohledat prakticky sám, tak je to koukatelné. ()

The Count odpad!

všechny recenze uživatele

Nic horšího jsem v životě neviděl!! Akorát předchozí pořady od stejného autora aspirovaly na podobně ubohou tvorbu. Tenhle člověk prostě tráví dny tím, že sedí u počítače a sleduje videa, kde se někomu něco nepovedlo, pak to dá dohromady a rádoby chytře se do těch lidí obouvá. Moderátor sám nepobral víc rozumu než aktéři v jeho sestřizích, což jenom dokládá jeho ubohá potřeba přiživovat se na lidském neštěstí, ale ve chvíli kdy hodnotí člověka, který přeletí na motorce přes řídítka na mořské pláži tak, že byl hloupý protože nevyjel mírnou stráň po pravici (kde je jen tak mimochodem mezi pláží a mírnou strání dobře tři čtvrtě metrový stupeň) ... Cacák pravděpodobně nikdy nejel ani na kole, když tohle plácne. Podobné "zasvěcené" soudy prezentuje snad v každém díle (minimálně v každém, který jsem viděl), ale co mě nejvíc vytočilo, byl díl, kde se nestydí hodnotit chlapíka někde v Indii, nebo podobném místě, který se pokoušel, sice bláhově, přejet na motorce po mostku přes který se valila voda z rozvodněné říčky. Ta ho i s motorkou spláchla a někdo, kdo ví alespoň trochu o proudící vodě si mohl všimnout, že dále po proudu pod mostkem neměl dotyčný ani nejmenší šanci na přežití a tenhle *ebílek, co pořádně sám neumí nic k tomu řekne, že jeho tělo ještě nebylo nalezeno, takže technicky ještě není mrtvý, proto ho můžeme v našem pořadu (kde nechce ukazovat lidi, kteří umřeli, ale přesto ho nazval Darwinovy ceny - což samo o osobě svědčí o autorově intelektu) uvést. Rozbít cacákovský hyeně za tohle a podobný výroky hubu!! Nemá ani špetku úcty k lidské tragédii a jestli někdo řekne, že si za to můžou samy svojí blbostí, tak si zaslouží taky!! Lidi proberte se!! Jsou hranice, které bychom měli ctít! ()

pan_buh 

všechny recenze uživatele

Proti pořadu samotnýmu bych nic neměl, KDYBY (!) svým jménem neodkazoval na něco, co není, nechce a ani nemůže být! Bohužel to přesně zapadá do dnešní doby, kdy pořad jménem "DARWINOVY CENY" jsou takové skoro-Darwinovy ceny. Doby kdy zpravodajství je takovým skoro-zpravodajstvím, jídlo je skoro-jídlem a pravda je skoro-pravdou.... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • V tomto pořadu nikdy nebyla zaznamenána smrt účinkujících. (honzik10)

Reklama

Reklama