Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelné zrcadlo má tu sílu dát tomu, kdo ho vlastní, absolutní moc. Po tomto kouzelném předmětu tedy touží každý darebák. Ale jen jeden z nich ví, co vede k nalezení zrcadla. Naštěstí jsou na světě "Lovci", kteří mají za úkol všechny kouzelné předměty chránit... Carter a Jordyn Flynnovi mají zvláštní povolání. Jsou Lovci a mají za úkol chránit pohádkové předměty. Na své poslední výpravě do Thajska, kde se snaží zachránit střep z kouzelného zrcadla, jsou uneseni tajemnou Mai, která slouží jejich proradnému příteli Masonovi. Ten byl kdysi také Lovec, ale zatoužil po neomezené moci, kterou mu zázračné zrcadlo, když ho bude vlastnit, může dát. V domě Flynnových se nečekaně objeví dva muži a vydávají se za členy Interpolu. Naštěstí je Paxton a Tripp Flynnovi s pomocí asistentky rodičů Dylan, která je také Lovkyní, prokouknou a dokážou je zahnat. Když se chlapci dozvědí o únosu, chtějí své rodiče ihned hledat. Dylan je ale přemluví, aby nejprve získali další střepy kouzelného zrcadla, aby nemohlo dojít k jeho zneužití. Paxton s Trippem a Dylan se dokonce v dobré víře obrátí o pomoc na samotného Masona. Když zjistí, že Mason je ten záhadný zrádce, je již pozdě. (TV Nova)

(více)

Recenze (16)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože co to bylo za píčovinu? Tady vážně neměl někdo všech pět pohromadě, když mohl vyplodit takovouhle amatérskou, zoufale neoriginální a klišoidní sračku. V půlce vypnuto neměl jsem sílu se dál trápit.0% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrodružství pro ty, co se rádi nechávají mučit levnou a nechtěně směšnou televizní produkcí, ve které, pokud jde o kvalitu, nevychází vůbec nic. Story o bájném zrcadle, které plní při pohledu do něj nejskrytější lidské tužby, vychází z jakési neznámé comicsové předlohy. Nijak zvlášť se netoužím s ní konfrontovat, neb autor musí být vynikající piča. Už jen to zcela vážné propojení prastaré legendy s pohádkami, je opravdu opus stupidum. Nechybí zmínka o Popelčině (skleněném) střevíčku, vlkovi z pohádky o Karkulce, projdeme kolem chaloupky sedmi trpaslíků. Archeologové Flynnovi, kteří tvoří manželský pár, mají dva syny, jimž věnovali odkaz svého celoživotního poslání "chránit vzácné relikvie a nepoužít je", který se aktivuje v případě, že by se s nimi něco stalo. A po jedné akci v Thajsku se skutečně pohřešují. Táta zařve na pořád, sexy máma (padesátiletá Michelle Forbes je stále mrdatelná) je unesena bohatým a proradným rodinným přítelem (důstojně i rádoby zlověstně se tvářící Victor Garber), který zatoužil po moci. Jejich synové, Paxton a Tripp, kteří do té doby neměli tušení, jaké poslání mají jejich rodiče, se musí spojit se sexy kamarádkou a současně asistentkou jejich rodičů, se kterou podniknou výpravu za čtyřmi úlomky mocného zrcadla. Asi nemusím moc popisovat, jak vypadají a jaké podřadné kvality mají jednotlivé akční scény. Je jich jen hrstka. Všeho všudy dvě až tři bitky s nohsledy, které vede vnadná asiatka (Kira Clavell a její střídání provokativních outfitů je jedním z mála plus filmu) ve službách boháče. Speciálních efektů je ještě méně. Nejvíc se jich nahromadí v závěrečné sekvenci, ve které kouzelné zrcadlo ožije. Triky jsou mimořádně podřadně vyvedeny. Většina dialogů je neposlouchatelných, ani se mně nechce vypisovat, jaké perly padají, ale když nic jiného, alespoň se u nich pobavíte na účet hloupých tvůrců. Film je stupiditou hodně nasáklý. Nepříjemně blbému dojmu nezabránili ani herci. Největší a nejznámější lákadlo z osazenstva, Alexa Vega, působí znuděně a nesympaticky. Zbytek herců se v podstatě podřídil blbému scénáři a režii. Záblesky nápaditosti jsou postupně zabíjeny tunou nesmyslů a blábolů. Film samozřejmě pokukuje po slavných vzorech z řad dobrodružných filmů. Nejvíce připomíná hybridního křížence Lovců pokladů a Honby za diamantem. Jenže by bylo mnohem lepší, kdyby si přiznal, že pracuje s odpadním materiálem z těchto dobrodružných filmů. Palné zbraně nahradily kuše. Kamera není nejhorší. Třeba možná tohle někdo ocení. Já ne. 0% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jé, oni to netočili Němci? Takovéhle laciné báchorky točí především Němci - většinou s menším ale občas i větším (Šifra Karla Velikého tuším) úspěchem. Dokonce i ta mamina v hlavní roli je podobná, vzdáleně, Bettině Zimmermann. No jo, ale jinak je to daleko horší než německá produkce, kde vědí, že nějaká ta akce je sem tam potřeba, nejde si pořád povídat o rodinných hodnotách a vztahu dvou odlišných bratrů a že maminka chtěla obyčejné kluky, ne další lovce. Akce tady totiž moc není - jedna nemastná neslaná na úvod někde ve vodopádu, kde se vlastně nic nestane, pak za hooodně dlouho (když mezitím dostanou dva střepy v podstatě zadarmo) se jede do Skalistých hor, kde vlastně taktéž vlezou bez většího nebezpečí do jeskyně a odnesou si, co potřebují (tady se mi líbí jen divení se mladšího bratra, že nikde ani koule je nehoní a furt hledá nějakou past, a ono nic), a pak na hřbitově. Ze všech těch scén stojí za zmínku jen babská rvačka ve stojící limuzíně, to musel natočit někdo úplně jiný, kdo měl cit pro nápad. Nakonec jsem vlastně nepochopil, když Lovci chtěli, aby střepy a zrcadlo nikdo nenašel, proč je teda vlastně sami hledali? A rovněž by mě zajímalo, jak mohla přežít anihilaci u zrcadla ta Asiatka. Druhý díl evidentně nevznikl, tak se to asi nedozvím. Film mi dal jediné, že předlohou pohádky o Popelce je text o Rhodopsis od Strabóa. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to "holka"........ Natočeno podle komiksového románu "Mirror Mirror" Joshe Williamsona. Již v páté minutě jsem poznal, že to bude blbost. Nechápu, jak se mohla trefit do tak malého stromu na druhé straně zamlženého kaňonu. A hned jsem nepochopil, jak tak malá nastřelovačka může mít v sobě, tak dlouhé ocelové lano. Jenže bude ještě hůř. Když slaňují na druhou stranu, je to z kopce, ale když se vrací nazpět, je to opět z kopce . to si z nás tvůrci dělaj srandu? CITÁT - A je po vás..... Celým filmem nás doprovázejí samé nesmyslné situace a nevěrohodné scény. Jedna hvězda za některé dívčí herecké obsazení. To herecké si dejte do úvozovek, jde spíš o krásu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy asi táhnou, ale i když tohle na první pohled vypadá hezky, je to ve skutečnosti jen levný film natočený dobrou kamerou. Chřestění zmijí je jen jeden z mála prvků, které tady nesedí. Mám rád filmy, kde jde o poklad, tajemství, apod., ale tady je to všechno podáno polopaticky, nudně a neskutečně střídmě, že mě to prostě nedokázalo ani trochu nadchnout. Snad jen ta Alex Vega potěšila. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo by som mal skoršie skritizovať. Videl som to v televízií s Českým dabingom bez kvapky alkoholu alebo niečoho iného,takže to bolo absolútne neúnosne zlé. Otravný herci, otravný príbeh, otravné charaktery postáv, bolo to bez štipky napätia, nuda až vražedné antitempo z toho sálalo rovnako ako zo mňa nenávisť. Samotný žáner týchto lovcov relikvií a pokladov je už dávno mŕtvi, takže to, že je to jeden z najzbytočnejších filmov o ktoré som mal možnosť zakopnúť, ani nebudem zdôrazňovať. ()

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Megažumpa. Někdy vlastně není na škodu, to, že takové filmy vysílají v hlavním vysílacím čase. Divák si alespoň uvědomí, že odpočívat při puštěné TV nemusí být vždy takový relax. Takovéto filmy vás naučí si např. pustit rádio. Napustit si vanu s relaxační pěnou a uvolnit bolavé svaly. Naučí vás např. se více věnovat ženě. Atd, atd. Jednoduše řečeno, ten film byla čurákovina k pohledání. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Zde často funguje kouzlo nechtěného a člověk tak propukne vzhledem k dění na obrazovce v nepatřičný smích. Nevím, co za substance scénárista a rejža brali, ale muselo to být něco sakramentsky účinného... ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tým thajským policajtom tam dole som prd rozumel. A pokojne si ďalej lízal „nipple“ obrovského Budhu. Čo som mal robiť, keď ich mal také veľké. Perverzné chovanie neskôr ospravedlňovali západné diplomacie, lebo vedeli, že keď ma vo vypočúvacej miestnosti prehnitého a špinavého Thajska pritlačia, vyklopím všetko od Popolušky až po Červenú čiapočku. Ako voľný som však neveril, že by mi uverili obchytkávanie vlkov a maznanie sa so zrkadlom. Hexovi som zakázal už hádzať hlinu na posvätný hrob Grimmovcov, nech majú pokoj. Stráca sa črievička, magický bozk doznieva pod Perseovým štítom. Indiáni už dočerpali vodu a ocko krande Ďalej. A čo sa stalo s thajskou, či čínskou štetkou? Zatiaľ šľape ulice. Kameň a na kameň sa premieňaš. Flynnovci v smrteľnom a naivnom spoločenstve van Dienov, Hunterov, Jackov, a zástupu ďalších mrazivo nedokonalých a tupých hľadačov. Indy, vysloboď služobníka a neohmatávaj prsia, sakra!! (videné 09.12.2014, JOJ archív) ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Toto je typický film, aký vysielajú TV cez víkend popoludní. Nič svetoborného, jednoduchý priamy príbeh, trochu tej akcie, nejaká zápletka a mierne prekvapivé rozuzlenie. Chápem to hodnotenie 23%, pretože na to treba mať náladu, ja som na ňu čakal vyše roka. Chápem hodnotenia od odpadu po 60% ()

Reklama

Reklama