Reklama

Reklama

The Ugly Truth

  • Velká Británie The Ugly Truth About Botox
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Velká Británie, 2010, 5 min (Special Edition: 8 min)

Obsahy(1)

Organizácia BUAV vykonala výskum v najznámejšom anglickom pokusnom laboratóriu a odhalila nepríjemnú pravdu ohľadom testovania Botoxu na zvieratách. Utajený vyšetrovateľ získal materiály, ktoré dokazujú, že približne 74 000 myší ročne v tomto laboratóriu v Hampshire je použitých pri bolestivých testoch Botoxu. (whack)

Recenze (2)

whack 

všechny recenze uživatele

V tomto videu od organizácie BUAV rozprávačka hovorí o šialenom utrpení miliónov myší a iných zvierat, ktoré sú každoročne použité pri testoch Botoxu. Testy zahŕňajú aj nechvaľne známe pokusy smrteľnej dávky (LD50). Organizácie za práva zvierat sú na dobrej ceste k zavedeniu nahradenia testovania Botoxu metódami, pri ktorých sa nepoužívajú zvieratá. Záleží ale hlavne na nás, čo kupujeme a tým pádom financujeme... ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Kolik z nás se zamýšlelo nad původem kosmetiky, přípravků, léků a dalších vymožeností? Všechny tyhle věci, které ve většině případů sotva kdy doopravdy potřebujem, stály životy miliónů zvířat při otřesných laboratorních testech. A nejinak je na tom i botox, který je poslední dobou tolik populární. Tohle video přináší smutnou pravdu o tom, co všechno předchází tomu, než jsme vylepšeni k obrazu svému. Je zajímavé, že o souvislostech vás nikdo nikde neinformuje. Že by se pravda nehodila do konceptu rýžování peněz za krásu na úkor zvířat? ()

Reklama

Reklama