Reklama

Reklama

Flash - Série 3

(série)
Trailer
USA, (2016–2017), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Keiynan Lonsdale, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Violett Beane, Tobin Bell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Třetí série amerického televizního seriálu The Flash sleduje Barryho, který se vyrovnává s následky svého rozhodnutí zachránit matku, čímž vznikne „Flashpoint“, a s následným vznikem nového nepřítele Savitara. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě série mají díl od dílu vzestupnou tendenci, výbornou gradaci a nadhled. Během jejich sledování jsem si říkal, že mám strach, aby se tvůrci nezapletli do vlastních sítí a ono se, bohužel stalo. Atmosféra slabší, záporák taky a co jsem začal nenávidět už od začátku, to je Kid Flash - debilní postava, která, je v komiksech a tak se pokusila obměkčit srdce i v seriálu a spolu se Savitarem táhne všechno dolu. Není to vyloženě propad, ale je to slabší. Jsem rád, že DC upustilo od natočení Flashpointu, protože tento příběh má sice potenciál, ale bojím se, že se nedá dost dobře zpracovat, aby fungoval. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový potenciál, jaký má příběh Flaspoint Paradox moc komiksových seriálů nemá. Ale to, co s tím tvůrci Flashe zase vyvedli by se mohlo vyučovat ve škole spálených šancí a velkých failů. Pokud by se do této školy tvůrci náhodou přihlásili (Haháá), možná bych jim jí znovu nedoporučoval po shlédnutí finále, protože to, jak naložili s (do té doby opravdu dobrým) záporákem je opravdu bída. Ikdyž co se divím, on záporák druhé sezóny dopadl poměrně stejně. U Flashe jakmile se záporák odmaskuje, vypínejte cokoliv na čem ho sledujete, protože přesně v tom momentu nějaká logika a zdravá zábava končí a otěže po nich přebírá pouhopouhá bída! Jedna z pozitiv je určitě Tom Felton, který do seriálu zapadl výborně. Ale jinak? Tento rok opravdu slabé. 55% ()

Reklama

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.série má epické poslední dva díly, proto jsem musel dat celé sérii 5 hvězd. Záporák tady byl zajímavý také vážně silný a strašně moc jsem v této sérii nejvíc přemýšlel, kdo to asi je. Nikdy by mě ale nenapadlo, že to je ten, kterého bych nejmíň čekal. A o kterém si všichni mysleli, že je mrtví. Herci zase super Grant Gustin je prostě pro mě nejlepší Flash Carlos Valdes se mi v roli Cisca v této sérii líbil nejvíc ze všech sérií. Tím, že tam je Killer Frost tak nabízí nové možnosti a to je také úžasné. Musím říct, že jsem strašně rád, že Flash šel do Flashpointu, protože kdyby nešel tak by tohle všechno i víc věcí nebylo. Julian mi příjde taková no nic moc postava, která tam ani nemusela být, ale co herec z Harryho Pottera ještě nikoho nezabila doufám. Celá série jak jsem říkal má 5 hvězd. 7,5/10 (hodnocení změněno na 4 hvězdy) ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, hned ze začátku musím říct, že to bylo o něco slabší než předchozí dvě série. Byly zde silný díly, ale byly zde i ty slabší a těch nebylo málo. Hlavní záporák Savitar takovej nic moc a ani se zde moc neobjevil, ale tak Zoom je Zoom. I právě Zoom se zde na setinu mihne. Hlavní zápletka okolo Iris je skvělá a i tak zápletka okolo Caitlin. Celkem mě zajímá další série. V téhle sérii jsme dostali další dvě nové postavy Juliana v podání Toma Feltona a HR, což je další dvojník Wellse. Nejvíc mě překvapilo co udělal HR na konci série, i pro mě to byl celkem šok. No a taky mě bavila chemie mezi Harrym a právě HR. Byla skvělá. Byly zde 2 crossovery a oba byly skvělý jak Invasion! tak Duet. Jen mě trochu překvapila a naštvala smrt jedné postavy, kterou jsem si celkem oblíbil v předchozích sériích. No a Duet to bylo prostě božský, slyšet některý známý postavy zpívat. Stále mám však problém se CGI a myslím, že se to ani nezmění. Sice to nebylo tak otřesný jako v předchozí sérii, špatný CGI se zde najde i tak, jako třeba u scény kdy Savitar hází Garrickem nebo když Flash nahání Killer Frost. Soundtrack je solidní. No a celkem mě zajímá další série hlavně kvůli konci. Snad to nebude taková kravina jako u téhle série s dílem s názvem Flaspoint, vůbec, ale jakože vůbec se jim to nepovedlo a spíš mě to vytrhlo z děje a trvalo mi dva dny než jsem to dokoukal. No a také nutné zmínit, že jsme dostali další dva speedstery Jesse Quick a Kid Flashe a musím říct, že mi to absolutně nevadilo. No a Achemy je tam jen tak navíc. 8/10 O něco slabší než předchozí série, ale pořád dobrý. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže, Barry záchranou své matky v minulosti vytvořil Flashpoint, alternativní linii, kterou se mu posléze nepodařilo zcela napravit a nějaké změny zůstaly. Toho zneužil zlý rychlík - "bůh rychlosti" Savitar, jenž se musel nejprve osvobodit ze Speed Force a pak zabít Iris, protože v budoucnosti… no je to komplikované. Doporučuji scénáře (ani schopnosti metalidí či náklonnosti hrdinů) nepitvat, ve 3. sezóně se časem a mezi Zeměmi v multiverzu cestovalo nalehko, mezi řečí. Jinak zůstala svižná, jednoduchá, nezávazná oddechovka na víkendové dopoledne, kdy se člověk potřeboval zotavit z kocoviny. ()

Galerie (375)

Zajímavosti (3)

  • Záporákem série je Savitar (Andre Tricoteux), který se poprvé objevil v roce 1995 v komiksovém sešitu "The Flash (Vol. 2) #108". (Bube1)
  • Grant Gustin (Barry Allen) v této epizodě hrál hned se dvěma kolegy ze seriálu Glee (2009), v němž sám ztvárnil roli Sebastiana Smythe. Melissa Benoist (Kara Danvers/Supergirl) a Darren Criss (Music Meister) v seriálu Glee ztvárnili členy New Directions. (Nikitera)

Reklama

Reklama