Reklama

Reklama

Flash - Série 1

(série)
USA, (2014–2015), 15 h 56 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Michelle Harrison, Chad Rook, Patrick Sabongui, Al Sapienza (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

V této sérii se Barry Allen učí žít s tím, že má superrychlost, a to jak v osobním životě, tak nově v životě superhrdiny. (LUKICKK)

Recenze (23)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice "cheesy" superhrdinská série. Barry Allen je sympatický a nešťastně zamilovaný nerd, jenž jako začínající Flash dostává neustále na budku, aby pak v jednom velkém vzepětí (hnutí mysli) padoucha taktak zvládl uzemnit. A to pořád dokola díl po dílu, ústřední zápletka s Reverse Flashem se totiž rozjížděla hodně zvolna. Jakmile však po polovině sezóny nabrala na obrátkách, šlo o jednoznačný tahák. 70% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již Barryho téměř bezvýznamná camea ve druhé řadě favoritního Arrowa mi vnukly myšlenku, že se k nám řítí velmi zajímavý spin-off. Oliverův počáteční odpor k faktu přijmout ve svém okolí zpočátku nezkušeného superhrdinu nám nahrál po několika úvodních dílech první jednoduchý crossover, který mi přišel víceméně patetický a nepotřebný, ale děkuji jeho snaze nakopnout tento koncept za účelem vzniku jeho briliantních následovníků, jako byla letošní Crisis on Earth-X. Když se vrátím konkrétně k hlavní dějové lince 1. velkého Flashova dobrodružství, nelze hodnotit jinak, než si vychvalovat až nemožné mindfucky, nejen v podobě Wellse a.k.a. Eboarda Thawna. Jsem rád, že tuto postavu nenechali tvůrci Flashe v předpokládaném happyendu sezóny odstranit a že jeho zlomyslné plány stále stahují mračna nad celým Arrowverse. 10/10 ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak musím říci, že stejně jako kdysi u konkurenčních Agentů mě to od začátku přišlo dost vlažný na rozjezd, ale postupem času jsem si hlavní postavy oblíbil a fandil jsem jim. Takových prvních deset dílů je epizodických a hodně málo vše spojuje, ale později je to fakt mazec plný zvratů a zajímavých situací. Vývoj hlavního hrdiny je povedený, efekty jsou na seriál peckový. Co mě hodně potěšilo, tak je i propojení se seriálem Arrow. Co mě trochu mrzí, je tak hodně otevřený konec první série. Obsazení sympatické a hudba skvěle podtrhuje dění na obrazovce. Tak za mě první série 95% :) ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasna prvá séria! Skvelý seriál o mojom druhom naj hrdinovi je na jednotku. Atmosféra je silná, úžasná a pútavá. Herecké obsadenie a výkony sú naozaj skvelé. Hudba je perfektne zvolená. Kamera a vizuálne efekty sú neskutočne úžasné nato že sa jedná o seriál. Za mňa cistokrva Nerd spokojnosť so všetkým ako ma byt a už sa neviem dočkať druhej série. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle jsem si naprosto užil. Po temném a vážném Arrowovi nám CW naservírovali odlehčenějšího, avšak ne méně, spíš naopak, zábavnějšího a poutavějšího Flashe. Už od pilotního dílu jsem byl vtažen do děje a po každé epizodě jsem chtěl vidět další. Sice tu nechybí klasické romantiko-scény, ale rozhodně to vadí míň, jak u zmiňovaného Arrowa. Možná proto, že když už tady ty vztahy prostě musí být, tak to alespoň není každý s každým. Některé díly byly sice slabší, ale to se dá odpustit. Stejně tak to, že příběh by se vešel klidně i do méně dílu než do třiadvaceti. Ale co.. Já si to užil a to je nejdůležitější! Takže za mě rozhodně palec nahoru. ()

Galerie (440)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama