Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest měsíců po singularitě a leccos se změnilo. Barry/Flash se odstřihl od ostatních a město zachraňuje bez svého týmu. Central City jako dík za záchranu uspořádá Den Flashe. To by však nebylo Central City, aby něco proběhlo bez problémů. Na Dni Flashe se objeví Atom-Smasher, který našel příležitost Flashe zabít. (Varan)

Recenze (6)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wau takhle má vypadat start série! Nejlepší, jak řiká otec Barrymu, jestli dají závod. (Hrál flashe ve starém seriálu a já prostě miluju tyhle propojení) Garrick výborný, to jsem nečekal, že již v prvém díle.. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že druhá série nezačala zrovna nejšťastněji...oukej, tak tady máme hrdinu Flashe, který chvilku jedná na vlastní pěst, konečně mu pustí tátu, ale co víc? Přemlouvání Barryho, že v tom není sám? A že se Reverse-Flash tak najednou přiznal.. ()

Vampirosa 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byla zmatená, jestli jsem náhodou nějaký díl nepřeskočila a čekala jsem, že vysvětlení událostí, u kterých minulá série skončila, bude trošku zajímavější a rozšířenější. Z tohohle dílu mám akorát pocit, že i když v nějakém boji zvítězíme, tak nás to stojí velkou cenu.. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama