Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podařilo se zavřít všechny trhliny do Země-2. Tedy mimo té, která je ve S.T.A.R. laboratořích. Tu využijí Barry, Cisco a Wells, kteří společně projdou do Země-2. Tam se nenápadně vydají zastavit Zooma. Ovšem Země-2 je plná nástrah a pokušení. Central City na naší Zemi čelí dalšímu metačlověku – Adamovi Fellsovi / Geomancerovi. Je tu možnost, jak ho zastavit, a to pokud si Jay vezme Velocity (dá mu schopnosti, ale postupně ho zabíjí)... (Varan)

(více)

Recenze (5)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá země je zajímavá. Hlavně je zde sousta nových věcí, těžících z dosti odlišných dvojníků jednotlivých postav. Dvojník Cisca mě zde silně připomněl Listra z Červenýho Trpaslíka. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný díl, zejména z počátku! :) Kde Barry zjistí, že jeho dvojník sice není superhrdina, ale má život, jaký on si vždycky přál. :) Být ženatý se svou láskou, mít matku naživu... :) Srdceryvný díl! :) A také spousta posunu v ději. I když pořád seriálu zůstává trošku neopodstatněná podstata "zla"..! :/ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Když jdou Barry (Grant Gustin), Cisco (Carlos Valdes) a Wells (Tom Cavanagh) ze Země 2 portálem na Zemi 2, tak Wells Barrymu řekne, že uvidí „všechno“ a v tom údajném „všechnu“ vidíme Supergirl (Melissa Benoist) ze seriálu Supergirl (od r. 2015), což naznačuje jak jejich společný crossover Worlds Finest (), tak i to, že se Supergirl později přičlení k Arrowversu, ke kterému patří právě Flash. (JG9)

Reklama

Reklama