Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

King Shark utekl a usadil se v Central City, proto přijíždí Diggle a Lyla (ze Star City) varovat Flashe. Ten se ho vydá zastavit. Caitlin je od únosu Jaye smutná. Barry se snaží spřátelit s Wallym, ale moc jim to nejde. (Varan)

Recenze (6)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na počátku dílu to vypadá skoro jako kdyby už měla končit série a marně hledají nějakého metačlověka, se kterým by ještě Barry mohl bojovat, ale stále je v seriálu ještě spousta témat: zejména vyrovnání se pro Barryho a Ciska s tím, co viděli na Zemi 2, alternativní osudy své a svých přátel a třeba Ciskův strach, aby se z jeho kamarádky nestála Frozen Killer. :) ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat z E2 fajn, King Shark vypadá líp, než celý Sharknado (btw dobrej twist :D) a odhalení Zooma! Já už doufal, že to bude Hunter Zolomon jako v komiksech ale to by asi ta scéna jak tam seděl na lavičce nedávala moc smysl, asi zas ukradl xicht. Jinak Wally mě otravuje čim dál tim víc, ale Harryho dcera je hodně fajn a jen doufám, že dostane víc prostoru. Jako fakt teď budem měsíc čekat? :O b=éíéé Zoom se odhalil, co bude dál? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama