Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu možnost, jak Barrymu vrátit sílu. Wells by mohl zopakovat podmínky výbuchu v urychlovači. Barry neví, co je správné, a půjde si popovídat s Henrym. Cisco zajde za Dantem (jeho bratr). Cestou z hospody je napadne Rupture (metačlověk ze Země-2) a zároveň Dante ze Země-2. Zoom vězní Cailtin na policejní stanici. Jí se podaří dostat k telefonu a kontaktovat tým. (Varan)

(více)

Recenze (5)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl v průběhu celkem nezajímavý. To jak Zoom zlikvidoval polici kromě hlavních chrdinů mě přišlo divné. Závěr byl však hodně ale hodně překvapivý. To jsem vážně nečekal. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně důležitý díl. Dojde k nalezení bratrství mezi Ciscem a jeho bráchou, Barry se taky konečně doví na čem je a že se má ke komu vracet, nakonec však stejně rozhodne jako hrdina. Proč nedávám plný počet je ten velký patos a dlouhé rozhodování a pomalý posun v ději. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvostný díl. I před famózním závěrem. Reaper aka Rapture aka Ciscův bratr z E2 byl asi nejlepší side záporák a je škoda, že tu byl je na jeden díl. Akorát nechápu jednu věc, proč se vrátil Henry zrovna teď. Nicméně Garrick bylo jméno Henry matky za svobodna, to byla naprosto luxusní poznámka! A teď ty otázky. Bude Wally speedsterem? Co bude s Jesse? A co je sakra s Flashem? Kevin Smith to v dalším dílu objasní. Koukám později, takže vím, že Flash není mrtvý, ale tahle myšlenka by byla hustá. Nejlepší díl ve druhé sérii. SPOILER : Nicméně Henryho matka za svobodna byla Garrick-ová. Takže Henry je na E2 pravý Jay Garrick? (http://www.edna.cz/the-flash/clanky/finale-druhe-rady-slibuje-epicky-souboj-mezi-flashem-a-zoomem/) ()

Reklama

Reklama