Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu možnost, jak Barrymu vrátit sílu. Wells by mohl zopakovat podmínky výbuchu v urychlovači. Barry neví, co je správné, a půjde si popovídat s Henrym. Cisco zajde za Dantem (jeho bratr). Cestou z hospody je napadne Rupture (metačlověk ze Země-2) a zároveň Dante ze Země-2. Zoom vězní Cailtin na policejní stanici. Jí se podaří dostat k telefonu a kontaktovat tým. (Varan)

(více)

Recenze (5)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvostný díl. I před famózním závěrem. Reaper aka Rapture aka Ciscův bratr z E2 byl asi nejlepší side záporák a je škoda, že tu byl je na jeden díl. Akorát nechápu jednu věc, proč se vrátil Henry zrovna teď. Nicméně Garrick bylo jméno Henry matky za svobodna, to byla naprosto luxusní poznámka! A teď ty otázky. Bude Wally speedsterem? Co bude s Jesse? A co je sakra s Flashem? Kevin Smith to v dalším dílu objasní. Koukám později, takže vím, že Flash není mrtvý, ale tahle myšlenka by byla hustá. Nejlepší díl ve druhé sérii. SPOILER : Nicméně Henryho matka za svobodna byla Garrick-ová. Takže Henry je na E2 pravý Jay Garrick? (http://www.edna.cz/the-flash/clanky/finale-druhe-rady-slibuje-epicky-souboj-mezi-flashem-a-zoomem/) ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně důležitý díl. Dojde k nalezení bratrství mezi Ciscem a jeho bráchou, Barry se taky konečně doví na čem je a že se má ke komu vracet, nakonec však stejně rozhodne jako hrdina. Proč nedávám plný počet je ten velký patos a dlouhé rozhodování a pomalý posun v ději. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl v průběhu celkem nezajímavý. To jak Zoom zlikvidoval polici kromě hlavních chrdinů mě přišlo divné. Závěr byl však hodně ale hodně překvapivý. To jsem vážně nečekal. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama