Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Central City je vzhůru nohama, město napadají metalidi ze Země-2. Tým se snaží přijít na to, jak je všechny porazit. Musí myslet rychle, jelikož metačlověk Laurel Lanceová / Black Siren ze Země-2 napadne Mercury Labs. Na rozkaz Zooma ničí vše. Zbrzdit její ničení se vydají Cisco a Cailtin, ovšem v převlečení jako Vibe a Killer Frost. Wally nehodlá nečinně přihlížet a přidá ruku k dílu. Na vlastní pěst se vydá zastavit metalidi. (Varan)

(více)

Recenze (6)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké vítězství vystřídala velká prohra. Henry neměl v seriálu moc prostoru. Byla to postava pro staré fandy Flashe. Nicméně bude zajímavé, jaký vliv na Berryho bude jeho smrt mít. ()

Mikithemage 

všechny recenze uživatele

Flashovi se letos ze všech tří seriálů nejlíp daří dělat zajímavý postavy a samostatně dost zábavný epizody. Tahle je toho skvělou ukázkou. Spojující příběh druhý série, ani když se schiluje do finále, tak zajímavej, jako byl v první sérii, není. Spoiler: nebýt konce, měla by tahle epizoda ode mně, díky svý našláplý atmosféře, plný hodnocení. Ale sakra když přivedete v podstatě skoro novou postavu, tak jí nezabijete hned druhou epizodu. Mám pak snad jako divák předstírat, že mě ty dvě epizody přiměly Henryho mít rád? ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.* tentokrát za to, že Barry se dostal dál a ostatní to nechápou a mají potřebu "stáhnout" zpátky, protože nechápou, jakou změnou si prošel. Strach je věc přirozená, ale důležité je být od něj odpoutaný. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Black Siren ok a celkově taková předzvěst před velkým finále. O Co, že Henry ještě žije nebo prostě bude ještě dál hlavním terčem příběhu. Jinak celkem fajn, ale na dvacátý díl to rozhodně nemá. ()

Reklama

Reklama