Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí část (následující v ArrowoviCrisis on Infinite Earths, Part 4
Monitorův tým má za úkol najít posledního zbývajícího Paragona (jakéhosi spasitele) – Paragona lidství Ryana Choie. Ten je na Zemi-1. Iris společně s Rayem a Ralphem ho jdou najít a přesvědčit, aby se k nim přidal. Barry, Cisco, Killer Frost a Nash Wells jdou do úkrytu Anti-Monitora (tam, odkud ho Wells pustil). Skrývá se tam zařízení, které svým během pohání Barry Allen ze Země-90. Pokud ho odtamtud dostanou, mohlo by zařízení přestat fungovat. John Diggle, Mia a Constantine mají namířeno na Zemi-666, kde se nachází známý pekelník Lucifer. Od něj potřebují vědět, kde najdou duši Olivera Queena. Kara a Batwoman dohlíží na Lexe Luthora. On totiž může používat Knihu Osudu, se kterou napáchal dost škody. (Varan)

(více)

Recenze (7)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Black Lightning jsem kdysi v premiéře zkusil, abych tak po třetím díle usoudil, že ztrácím svůj drahocenný čas. Přesto je ale sám Cress Williams velký sympaťák a jeho zapojení do Arrowverse mě fakt potěšiło. Definitivní odchod Johna Wesleyho Shippa se nedá považovat za nečekaný. Jo a cameo Lucifera převálcoval už jen filmový Flash! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V několika momentach vtipné ... hlavně díky postavě Lexe Luthora ... jinak si myslím, že úplná blbost a další kokotina ve "světě" - "multiversu" zmrvených a násilně kombinovaných a smyslu pozbývajících jen mozek vymývajících slátanin ... kouknuto jen ze zvědavosti na zabití času ... mám teď pocit, že jsem přišel nejmíň o sto bodů IQ ... ale obdivuji herce/čky, co do toho jdou a účinkují v takových paskvilech ... být si vědom svého hereckého talentu a umu působit na kameru a diváky dobře, uvěřitelně, sympaticky a přirozeně, a přitom být oblečen v dementním oblečku, který mi vůbec nesedí, ohánět se plastovou pistolkou nebo imitací kovové tyčky a ještě navrch pronášet takové žvásty, že by se i blázen v Bohnicích propadal studem, musím uznat, že ti herci/čky mají teda total supermanovskou toleranci k debilitě a zabíjení si potenciálu kvalitního herectví ... pro mě jsou hlavní hrdinové ti herci/čky, kteří doslova zabíjejí svůj herecký um v takovýchto nic neříkajících a bez smyslu ( pro koho točených ) snímků ... tolik zbytečných seriálů - tolik sérií - tolik dílů - takovou dobu - vydržet takové degradace sebeúcty a hereckých schopností ... to chce opravdu kuráž ... ?! ()

Petit09 

všechny recenze uživatele

Celý crossover bylo takové malé zpestření upadajícího Flashe, ale měl jsem možnost vidět i ostatní hrdiny a žádný z nich mě bohužel nenadchnul. Možná právě crisis on infinite earths mi dá sílu na shlédnutí zbytku této podprůměrné série. ()

Reklama

Reklama